20 Mac 2013

Kenapa Nayli Menanges??!!

Hahahahaha!
Nak tergelak bila diingat-ingatkan balik
Memang nanges yang btul-btul teriak punya la!
Naseb baek la time tu takde orang
Almaklum, hari bekerja
Kidz Paradise, The Mines tu kami yang punya, muahahaa! =p


Sape boleh teka kenapa Baby Nayli menanges bagai nak rak ni?


Jawab jangan tak jawab, hehehe
*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

Sebab Baby Nayli, anak mama ni TAKUT!
Takut tengok kawan dia berlainan warna tu, haha!
Lawak giler kottt Baby Nayli ni, adeyh!
Pecah perut dok gelakkan dia kelmarin =)



22 comments:

syawalsimpsons berkata...

yang dier G tgk kawan lain kulit tu nape..kakakkak..sue yang tgk pon bantai gelak gak ngan nayli ni..kakkakakka

eima berkata...

budak tu itam sgt ek.... klakar la nayli ...

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

hahahahahha...
acik jue tumpang gelak

Masya berkata...

dia takut ker... teruja hihihi... tp kalau org x kenal baby mmg mudah nangis mcm tulah nayli kan..

suhaina laui. berkata...

amboi nayli dh pandai pilih2 kwn erk huhuhu

eT berkata...

hhahaha..baby nayli kelakar la...

Sue-Rya Qistina berkata...

hehehe..budak2 sebaya nayli mmg camtu kot. tgk lain mcm je :D

amiey lee berkata...

hahahahaha siannn budak tu...hehhehe

hawanie berkata...

heheheheh comelnye nanges..lawak la nayli ni..dia seram kot tgk budak tu lain dari yg lain...hehehhh

Imaan09 berkata...

hahaha..diskriminasi btol budak kecik nih!

ALoNa CintamaniszLite berkata...

hehehe.....comel jer alasan nayli nanges tu...

Adlin Mohamad berkata...

hahahha adehhh ikut peel kyra nampak org itam dia takut ..takut kena culik kekeke

♥cikmOt♥ berkata...

sampai hati nayli pilih kawan tau...hehehe...

mummy_ayu berkata...

rasanya semua kid pun mcm nie la..
Ian & Iris..masa kecik2 dulu pun..masa diaorang nampka India...diaorang pun nangis ..memang lawak..maybe sbb diaorang terkejut sbb lain sgt kan..

lieyalatif berkata...

Hahahaahah bertuah punye nayli!!! Sian kawan tuuu...tp mmg laaa nad, dayyan pun mau melalak kot kalo kat tempat nayli hahahahah....

Tp serius..comel gile pic nih...

ShidaGhazali berkata...

amboi baby nayli...kecik2 dh pandai racist ni...hahahaha
lawak betul...
kesian budak tu mcm blur2 je :P

Lisa Sheila berkata...

alolo..comey la nayli...heee

Ya ALya berkata...

ye la biasa tgk kulit yg sama kan...ni lain dari yg lain,tu yg dia nangis......takut....

Azian Elias berkata...

nasib baik gak budak tu tak sama nanges bila tgk yr girl nanges bagai nak rak.. he

mamafarah4 berkata...

jauh bebenor kulitnya..tu yg nayli gerun tu..

dela berkata...

kesian lak tgok.. :)

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

haha nayli takut tgk lain kaler dr dia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...