25 Mac 2013

Jumpa DUA Rakan Blogger Di Hari Minggu! :)

Assalamualaikum!
Selamat Pagi!
Selamat bercuti sekolah!
Mesti jalan clean and clear jek kan?
Smooth jek sampai ofis, hihihihi
Weeee, Zakwan pun cuti sekolah ni
Dok umah jek pun, tak kemana :)

Cemane hari minggu kawan-kawan?
Seronok?
Mesti la seronokkkk kan?
Walau tak kemana, tapi bersantai-santai bersama keluarga tercinta
Tu pun dah cukup happy ^_^

Hari Sabtu & Ahad kami aktiviti biasa-biasa je, hihi
Will share it later ;)
 
Tapi sangat tak sangka sebab dapat jumpa, bertentang mata
Dengan rakan alam maya!
Secara kebetulan!
Unsangkarable!
Selama ni dok balas-balas komen kat blog @ FB jek
Tak sangka sangat-sangat-sangat
Dapat jugak ketemu akhirnya
Hari Sabtu jumpa sorang kat Putrajaya 
Hari Ahad plak jumpa lagi sorang kat One Utama 
Best, best!
Moga silaturrahim terus berpanjangan, hihi
Tapi yang tak best
Kenapaaaa laaaaa lupa nak amik gambar ni?!!
Takbest-takbest-takbest!

Kami jumpa sape?
Jeng-jeng-jeng!
Nanti next-next entry MamaZN citer ek!
 
 Entry tanpa gambar sangat la tak best, huhu
^_^
Okeh, bleh sambung keje, hihihihi...


Cemane hari minggu kawan-kawan semua? ;)



11 comments:

mamalieyna berkata...

Waaah jumpa2an aje kamu nad :-).. elok lah tu, ramaikan teman maya jd realiti.. best2x ..

Sue-Rya Qistina berkata...

bestnya dpt jumpa blogger lagi!!!!!

btw, sue ada tag nad utk join giveaway tau...hehehe
http://suriaqistina.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

ieyda berkata...

auuuuwwww, malu malu.......
;)

Nana berkata...

Ari minggu kita dok umah je makan masakan mak owh heven hahah

syawalsimpsons berkata...

dah tau dah jumpe siapa..kikikiki

lieyalatif berkata...

Saje je nad ni nak suprise2...cepat cite jumpe sape tuuuu heheheheh

Adlin Mohamad berkata...

org glemer mmg selalu jumpa kikiki ..kita ntah2 kalau terserempak ngan blogger ntah2 x kenal hehehe

lia berkata...

cuti yg penat hu3

Alycia berkata...

adehhh, mmg xde rezeki jgk nad jumpa nad huhu... weekend alwaiz bz ;(

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

wahh nad asyik jumpa blogger jer kan..best

zarena heeney berkata...

wah jumpa saper la tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...