05 Mac 2013

Jatuh Cinta Dengan COTTON ON KIDS!

Semalam PapaZN cuti
Hantar SIL & BIL ke airport, diorg nak menunaikan umrah
Budak-budak ni tak bangun dari tido lagi
Maknye kene la jaga, huhu

Dah lepas settle sume, ajak PapaZN pi jenjalan
MamaZN memerlukan terapi minda - SHOPPING!
Bagi MamaZN, shopping adalah terapi yang menenangkan
Orang lain, MamaZN tak sure
Walaupun dengan hanya belikan Zakwan majalah Spiderman RM8.90 tu jek
Janji shopping namanya, hehehehe
Parah ni kan? Haha!

Kami pi AEON Bukit Tinggi
Jenjalan kat sana pada hari Isnin sangat la tak syiok
Sebab sale dah takde, huhu!
Ahad semalamnya adalah last day sale
Tapi beli jugak kat dalam Jusco tu, haha!
Beli tshirt Baby Nayli 2 helai RM19
Hahahahaa!
Janji berbelanja kan? RM19 pun jadikkkk =p
Dah tenang sket dah tu, hihihihi

Siap tanya kat cashier Jusco, bila J-card Day?
Dia cakap bulan 5
Ok, bleh list kan barang dari skrg, wakaka! =)
Standby jek ni, hehe

Jalan-jalan kat F.O.S
Banyak nye baju budak-budak yang cun-cun!
Geram tengok jumpsuit yang lawa-lawa!
2 helai RM24!Giler meroyan!
Tapi Baby Nayli dah beso sangat dah nak pakai jumpsuit bagai ni
Ingatkan nak belikan Baby Khadeeja
Tapi takpela, biar la maknya yang pilih sendrik
Kang belikan, takut maknya tak berkenan, hehe
Tapi sempat gak la inform kat Aunty Wawa thru wassap :)

Pastu jalan lagi
Tah cemane, termasuk la Cotton On
Dalam tu ada section utk kids
Aduh mak hai....! Cantek-canteknya baju gegirl!
MamaZN memang tak pegi tempat harga yang merapu
Memang terjah yang RM30 ke bawah jek, haha!
Jumpa la yang berkenan
Harganya RM15, hahahaha!
Mak sukaaaa! =D
Adik dapat, abang nya pun dapat
Harga baju Abang Zack pun RM15!
Mak sukaaaa lagi! Haha!


Sangat la gurlish baju utk Baby Nayli ni


Dah-dah, minda pun dah berterapi sket, jom balik umah! 
Haha!
Tapi dalam pikiran asyik la teringat baju-baju kat Cotton On tu tadi, hehe
Tu naseb baek la tak terjah Brands Outlet Store
Takpe, diorg tak lari kemana
Yang terbangnya $$$$ - kene beringat sket, haha!


Mrs.K penah bagitau, kat Cotton On ni bleh beli online, hehe
Abesssss laaaaaa.....! Haha!

Cer try tengok sini
Kot2 kawan-kawan terjatuh cinta jugak, hehe
Tengokkk je, tak kene bayar pun :)
Kalu berkenan baru la bayar, hehe




16 comments:

Sue-Rya Qistina berkata...

rasanya saya ade bgtau nad psl baby & kids fair kt aeon aritu. saya pun x sempat nak pegi sana, weekend yg bz. tunggu je la sales bln 5 ni kan

♥cikmOt♥ berkata...

cantik cantik...meroyan nengok...hahaha

Adlin ✿ Queen Of 3 Princess ✿ berkata...

cantik gak nad ..kena terjah ni mmg terapi minda org pompuan bershoping atau berholiday tido hotel kekeke

eima berkata...

hmmm MRs.K beli kaler block kat hadif situ la kan

mekchu berkata...

kat bukit tinggi ada cotton on kids? wallawweiii nasib jauh.. mmg best cotton on ni.. kain dia sejuk (nama pun cotton kan).. najmi dah ada banyak.. tapi wawa belum apa pun lagi.. alasan.... sekarang jugak nak terjah online tu.. adoiiiii kenapa bg tau ada online.......

yumielufya berkata...

bestnya shooping..lama dah kita tak sempat nak g shopping..seronok Nayli dpat baju baru..

ieyda berkata...

yg shoping online tu rate negara mana? xhafal lak dia punya $$ tu apa..
sebab nak convert ke RM....

Ya ALya berkata...

wah mmg cantik2 bajunyer......dekat online tu dah tgk,tapi tak reti lak....harga RM takde pun.....

mamaRIFQY berkata...

murahnyeer..mmg best kan kalo jumpe baju2 yang murah2 tapi chanteq

Ibu Ann berkata...

aishh....arini cuti..cam bagi idea je MamaNad ni tau...

MRS. K berkata...

Pg buti dia kt sunway lg bestttt

mamalieyna berkata...

hijau yg cantik.. pompuan biasa gitu la, shoping adalah terapi terrrr baek..hehe~

fazilzura berkata...

xnak tgkkkkkk nnt terbeli

Mooniqueen berkata...

MQ pun suka cotton on kid.. Sebab price dia reasonable la..

ALoNa CintamaniszLite berkata...

akak leh tgk aje lah baju budak2 tecit ni, hehe..

Masya berkata...

alamak ada jual online jugak ker.. cotton ni.. xmau tgk.. tp dah klik.. mau terjebak juga ni...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...