30 Mac 2013

Jalan-Jalan @ Hot Air Balloon Fiesta

Pegi jam 10.30 pg td
Konon-konon dapat la tengok belon panas
Tapi nan ado la pulak, huhu!
Sedeyyy jek

Yang banyak nye, belon2 utk budak2 ni
Tah brape hengget - RM5 kot dorg jual
Mahalll kot!
Karakter Nemo ada, Boboiboy, Spongebob, si Psy Oppa Gangnam Style pun ada!

Tak sampai sejam pun kat tapak pesta tu
Hangat nya kemain!
Terik berbahang!
Terus rasa nak pitam
2-3 kali stop tepi jalan kasi reda sket kepala ni, huhu!
Berpeluh jgn kata la..
Org pun ramai giler
Cuti skolah kan...

Aiii, baek la p Alamanda, huhu!
Eh, pitam dah td - tak larat nk pi Alamanda dah punnn
Kul 12 dh smpi kat umah dh...
Ksian anak-anak
Mak sakit, sume pun terbantut

Pukul berapa sbnrnya belon panas tu nak ke udara ek?

12 comments:

Adlin Mohamad berkata...

Kita dok umah huhuhu ptg je kuar ngan kyra pi jusco beli brg

Imaan09 berkata...

Pagi dan petang sahaja katanya..mpengalaman y sama ku lalui.. Panas, bahang, pi n balik mcm tu saja.. Belon xde/xbanyak.. N risau anak2 demam.. Baju basah kuyuk ngan peluh!!

seharum kasturi berkata...

klu nak happening , suggest gi ptg lah ... bila dah bahang panas tu mmg x leh thn lah ... huhuhuuu

Misz Pinkie Winkie berkata...

lin baru nak g ptg ie..selalu kalau nak g kerja mmg banyak giler..tapie skg nie musim hujan..susah nak jumpa belon naik petang2.

aLyNnZ berkata...

Laaa...belon panas tu bukan sepanjang masa dr pagi pai ptg ker? Ada gak hajat nak pegi tp takot terserempak ngan jem kt highway maklum ler esok dah start skolah kan..sure ramai parents yg nak hantar anak2 ke asrama selain dr undangan kawen...kan..kan..

ch@ berkata...

Tunggu anak2 besarlah baru terjah tempat2 camtu. Skrg ni jln kat tmpt ekon ja. Tu pun cam nak pengsan ngejor dak bertiga ni bila abi di kaunter.

noorzie berkata...

belon yg besau2 tu x sntiasa nek la kak maybe sbb xleh kna panas kot...haha pndai2 je wt andaian kn..
pg2 antara 7-7.30 dh start nek, tiap2 ari dpt tgk sbb tapak nye btul2 dpn ofis ni...hehe...ptg lak dgr2 antara 6-7 ptg...time lain tu mmg tgl tapak nye je la...huhu

Nana berkata...

penah g tgk je la
utk beratur nak naik xsanggup la
4,5 jam org q pengsan!

mamafarah4 berkata...

hahaha..nasib baik tak jadi pergi..ada hati gak nak pegi tapi berbelah bahagi sbb Pqa mcm x sihat..

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

keisan gak anak2 kalau cuaca panas kan

Myra Jay berkata...

Sekarang ni musim panas, kalau myra pun sure leh pitam ha..

ALoNa CintamaniszLite berkata...

akak ni peluh jenis masin...byk lemak sgt badan ni, ngee.
Kalo masuk mata...aduhaii, rasa nk pitam jgk...huhu.

**Takpe laa...anak2 nad bkn jenis meronta2 nanges2 semata2 dh janji nk tgk belon panas mcm2 gambar karekter tu kan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...