15 Mac 2013

Jalan-Jalan Cari Pasal @ AEON AU2 Keramat

Lepas kami dah meronda Warisan Rimba ari Sabtu aritu
Baru la terasa kelaparan
Taktau nak pi makan mana
Sedangkan sebelum tu dah pm Kak Amy Mamatisya
Tanya tmpt makan yang best area situ
Tapi disebabkan PapaZN malas nak u-turn
Terusla kami ke AEON AU 2
Jalan-jalan cari makan kat dalam tu jek
Baru ingat nak merasa kesedapan nasi ayam hainan yang Kak Amy slalu pegi tu ;)
Takpela takde rezki
Next time maybe :)

1st time ni sampai
Jalan pun taktau nak ikut celah mana
Main aci redah jek ni, naseb sampai jugak hehe
Elok parking, hujan selebat-lebatnya
Lagi la terasa lapar, huhu! =p

Makan taktau nak makan mana
Last-last makan kat Arena Food Court tu jek
Pastu order pun sizzling yee mee dengan nasi ayam jek
Janji perut berisi

Dah masuk Jusco tu 
(sedap lagi menyebut Jusco banding dengan AEON kan? dah terbiasa =p)
Zakwan ni mula la wat perangai
Ajak pi main kat tempat mainan tu
PapaZN la melayan
MamaZN nak pi cuci-cuci mata
Ada sale uols! Takleh lepaskan peluang, hahha! =p

Sale biasa-biasa je
(tapi ada la membeli jugak sket, hukhuk =p)
Terus dapatkan Zakwan kat tmpt game tu


Ralit main, tak nampak mak nya kat sebelah, hihihi


Cer tengok adik, ksian adik... Hihihi


Abg Zack berangan jadik bomba :)


Dah abes RM2 
(punya la lama, abes RM2 jek? Haha!)
Moh le balik...
Jauh lagi ni perjalanan kami
Dengan nak tempuh jammed kat MRR2 lagi...

Sebelum balik tu, Zakwan mintak makan lagiiiii
Ni lagi 1 peel Zakwan
Asal baru sampai kat shopping mall, mintak makan
Asal dah nak balik shopping mall, pun mintak makan
Bagus-bagus!
Dari tak makan ye tak?
Tapi tu la tu... Hmmmm ;)

 



Dah kenyang, jom balik!
^_^


Emmm, pendapat MamaZN jek la ek
Best lagi Jusco Wangsa Maju - banyak pilihan
Tapi PapaZN suka kat sini
Sebab tenang, lapang, luas
^_^


14 comments:

intanfirdaus247 berkata...

Salam Jumaat..syoknya jalan2 ...makan2...hehe

syawalsimpsons berkata...

jusco AU2 tu mmg tak banyak kedai sana...so far kalo sue suke tmpt yg happening kan...pose nayli ngan papaZn sama la..

hawanie berkata...

comel betul si naily tu..geram nengok kechubbyan dia..hehe

Zarena Heeney berkata...

umairah dan umar suka main ketuk2 tu
kelakar tgk dorang main

nadia berkata...

kak, kalau stress, terapi terbaik untuk seorang perempuan adalah masuk mall kan? kehkehkeh

fazilzura berkata...

haah , lg best pangil Jusco dr AEOn ..

suhaina laui. berkata...

kat sni la akif nangis nk balik hihi

Nana berkata...

La nad nasi ayam melawati tu 5 mnt je dr zoo negara heheh

Adlin ✿ Queen Of 3 Princess ✿ berkata...

rajin jejlan ..tgk ZN pakai sedondon kuning so sweet kita pun suka anak2 pakai baju kaler sama hehhe

ALoNa CintamaniszLite berkata...

akak tunggu aeon taiping ni bukak laa, hehe...
dh dlm pembinaan ni...lalalala..

Sue-Rya Qistina berkata...

nayli nak main sama la ngan abg zack. cian2 dia. hehehe. bln 6 nnt kitorg group angklung kitorg akan perform kt AU2 tu. :D

mama tisya berkata...

tkpe nanti leh pegi lg nasi ayam melawati tu...jusco au 2 mmg tenang & luas...hehehe

Myra Jay berkata...

Pic last kiut tengok zakwan ngan Nayli..
Muka diorang sejibik ;D

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

g jalan2 mkn2 yer nad

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...