01 Mac 2013

Happy 3rd Birthday ZARA DELISHA! :)

Hari Ahad aritu
Kitorang trus gerak pi The Club, Bukit Damansara
Sebab ada undangan birthday party anak kawan kami
Sebelum tu, sempat lagi terjah Paradigm Mall
Beli hadiah birthday girl, hihihi
Tapi kejap jek... 
Sbb time tu dah kul 3, majlis pun start kul 3
Hmmmm
Takpe, lenkali bleh shopping kat situ lagi ;)

Hujan selebat-lebat-lebatnya!
Alhamdulillah perjalanan lancar walaupun slow
Janji selamat sampai kan?
Ingatkan susah nak pi cari tempat ni
Rupanya senang je, hehe
Tapi sesat gak memula, hahaha!


Amik gambar dgn kek birthday girl
Birthday girl nya bz layan tetamu ^_^


Rainbow cake ni, cantek kan?
Dapat bekalan bawak balik umah
Tapi Zakwan sorang jek yg makan, abes plak tu
Tak sempat nak rasa, huhu


Kelaparan dalam kehujanan
Tu yang kesenyuman jek haha!


Dah dapat pedang Star Wars dari clown, Zakwan cakap :)


Apa yang bestnya tu
Birthday party ni dibuat tepi swimming pool!!!
Best giler kottt!
Ada budak tu kan...
Dia dah terkinja-kinja nak mandi pool jugak
Tapi Papa dia tak kasi, hikhikhik
Kesian Zakwan...
^___~
Naseb baek dah kasi mandi kat swimming pool jugak sblm tu

Besttt wooo
Lepas dah makan-makan, main-main, terjun pool plak
Elok sangat time nak mandi pool, hujan pun dah reda sket
MamaZN tengok pun rase nak masuk jugak dalam pool tu, haha!
Naseb baek seda diri =P


Bergambar jek la ye :)



Apapun, Alhamdulillah
Kenyang dengan makanan yg pelbagai
Zakwan Nayli pun dapat goodie bag yang best-best isinya :)
Kawan-kawan pun dapat jumpa
Seronok rase, hihi
TQ Uncle Abeng & Aunty Erma sbb jemput kami sekeluarga! :)
Happy belated birthday Zara Delisha!




15 comments:

Falsya berkata...

comel sgt3 okayh kek birthday tuh..amboiiii meriah sungguh birthday party siap boleh mandi pool lagi..;)))

Ya ALya berkata...

meriahnyer bufday party ni.....

@e_da berkata...

bestla.. lama x gi bufday party camni

@e_da berkata...

bestla.. lama x gi bufday party camni

Mama Naufal Nufail berkata...

best jugk kn buat birthday kt tepi pool.. :-)

mummy_ayu berkata...

wah..cantik tu kek buzzday, kalu Iris nampak nie...mau dia pun request kek mcm nie...
Ayu pun ada bday party weekend nie, tapi tak tau la hubby nak gie tak..sbb dia kan baru balik kan...
emm...

mummy_ayu berkata...

tomeinya kek birthday tu....ni kalu Iris nampak, confirm dia nak jugak kek mcm tu nanti..
Ayu pun ada bday party weekend nie, tapi tau la gie ke tak sbb daddy dia kan baru balik

Masya berkata...

cantiknya kek.. mesti sedapp jugakkan.. meriah...

ADEEYA berkata...

Lawa kek nyaa. Princess gituu :D

zarena heeney berkata...

cantiknya kek
geram tgk

ALoNa CintamaniszLite berkata...

laa..besday girl nyer gambar mana?? ngee

mama tisya berkata...

mmg best wat busday tepi pool cuma nye kena beware ngan ank2 yg tk sbr nk terjun pool..heheh..tmpt ni kwn sekolah pernh wt busday party tp tk dpt join so tgk gmbr die up kt fb..mmc best

mama tisya berkata...

mmg best busday party dkt ngan pool cuma kena beware ngan ank2 yg tk sbr nk terjun pool...kwn sekolah akak pernh wat gk busday party cni tp akak tk leh pegi...so tgk gmbr2 kt fb..mmg meriah

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

wah kek diaaa comelnyerrrr

kayyana berkata...

meriahnye besday party die... kek tu nmpak menyelerakan... ptutla zakwan mkn sorang sorang je... huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...