21 Mac 2013

Gold Coast Morib | Promotion 2013


Ada sape-sape yang cari deal murah ke Gold Coast Morib?
Nak-nak minggu depan cuti skolah ni, hehe
Ini la masa terbaik nak beli ;)
 
Kami dah 2 tahun berturut-turut bercuti kat sini
Dah jadik macam tempat percutian wajib setiap tahun plak
Tahun ni dah pi awal tahun aritu
So, kene tunggu tahun depan la pulak kot baru cari deal murah-murah camni ;)

Kalu nak tau cerita kami bercuti di Gold Coast Morib
Boleh klik sini :
Mana la tau kot-kot ada info yang boleh diguna pakai, hehe
  

Apa yang pasti
Sebelum klik 'BUY' baca terms & conditions dulu ye, kawan-kawan! :)
 

 








Kalu taknak pi jauh-jauh, tempat percutian ni memang jadik pilihan la ;)
Ewahhh, dah macam duta pulak!
Puiii! =p

Saje je la nak share dengan kawan-kawan :)




10 comments:

ALoNa CintamaniszLite berkata...

takpe nad...mende yg bagus baik utk dikongsikan, ye dak...

mamaRIFQY berkata...

kite dah block sume percutian dah 2013 ni...hehhee...sbb yang sedang menunggu dh ade..huhuhu..ke janda baik bulan 5 and bulan 6 ke KL...yang bulan 6 tu xtau la lepas ke x..booking flight awai2 duluu..dh la tgh sarattt....

Lily@MamaZaraZareef berkata...

gold coast morib ni manjang wat promo kan..agak2 kalau xde promo org dtg x tpt tu..kekeke

ieyda berkata...

tggu duit lbh, leh nak ke morib, sebab sekarang dah duk pikir nk byr insurans kete dan utk baju raya serantak lak tu...aduuuiiihhhh

ieyda bz sikit kat ofis nie, tu yg jrang nak tgl komen. tension btllah...

♥cikmOt♥ berkata...

betul tu nad...sebelum beli apa pun sila baca t and c...kang tetiba kata TERTIPU pulak...haihhh

mama tisya berkata...

mmg dlm list tptktau bila nk pegi..hehehe

Chekgu Azrine berkata...

huhu..teringin nk g..tp sengkek la sis bln..gji nx week..acaner nk beli nih..huhu

syawalsimpsons berkata...

ya betoi mmg duta ni..kikiki..ok la at least klo sue dapat G leh la buat info nad punyer blog ni

mamafarah4 berkata...

hehehe..x per pun jadi duta..tuk kawan2 kan..hehehe

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

tingin nak pegi tp ntah bila nak sampainya xtau la

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...