21 Mac 2013

Fun @ ZOO NEGARA! | Tengok, Siapa Yang Kami Jumpa! =p


Okeh, lompat jap ke cerita jenjalan pi Zoo Negara, hihi...
Ada lagi entry lupa nak publishkan aritu
Ter'delay' sudaaa, huhu!

Ceh!
Tajuk cam jumpa retisss jek kan?
Haha!
Mana bleh lawan 'ahkak' sorang tu...
Itu ye la, dah geng ngan retisss jek, hihihihi...

Yang kami jumpa ni 
Sume 'terkenal' la jugak, muahahahah!
Terkenal kat dalam zoo jek la, haha!
Kalu takde depa ni, tak bermakna la kalu pegi zoo pun, kihkihkih!












Haaaa, lega dah abeskan citer/gambar pi Zoo Negara, haha!
Ada lagi sebenarnya
Pasal pi tengok show animals
Malas la nak share kan kat sini
Nanti tak surprise la kalu dah citer semua kan?
Hehe
Apa yang pasti, kawan-kawan wajib nengok show tu
Rugi la kalu bayar mahal-mahal tapi tak pi tengok
Rugi-rugi-rugi
^_____^


Animal show setiap jam 11 pagi & 3 petang





Seronok tak pegi Zoo?
Seronokkkk!
Nak pegi lagi tak?
Nakkkk!  
Tapi tunggu kalu-kalu ada deal murah2 la, hahahaa!
Dasar kedek! =p









19 comments:

mama tisya berkata...

naper gmbr show tu blur..ke saje blurkn

MRS. K berkata...

wahhh chaoyikkk mama ZN. dalam sehari boleh buat 2-3 entry gak.. best

zarena heeney berkata...

animal show tu mmg best tgk kan

syawalsimpsons berkata...

bukan kedek kan...tp berjimat cermat

fazilzura berkata...

ayok .. nk masuk zoo pun tungu deal kaa??
sabau je ler..

masa tgk pertunjukkan tu pgg burung x? weols haritu g , siap burung terbng kt tgn lg ..geli gelii

Ya ALya berkata...

Berjimat cermat kn amalan mulia...

aLyNnZ berkata...

bestnyer g zoo kl..alynn dah lama tak g zoo kl tau..mmg nak g tp tak tau ler bilernyer..sbb zoo kl dah bnyk perubahan pastu nak beli FM..boley? member g zoo beli FM ZOO kl cantikk hihi..

JaSSNaNi berkata...

best pegi zoo... haikal dah ajak gi zoo cuti skolah ni... huhu... bape tiket masuk ek nad?

Nafisa81 berkata...

takleh gi selalu2...dah tak seronok. bagi ada gap sikit

LYAfrina berkata...

budak2 mmg suka ke zoo..sbb mcm2 animals dia org blh tgk kan..smbil2 tu diaa blh beljar

mamalieyna berkata...

G zoo mmh best.. byk nk snap gambo.. smpai hari ni, k.eina tak smpt pun publish semua gambo kenangn kt zoo, msh trrtunda, sbb byk sgt gambonye..hehe..

ALoNa CintamaniszLite berkata...

sebenarnya kan...bawak anak2 gi zoo...sedang2 ni laa yg seronok tgk riak dorang bila tgk binatang tu. Betol....tambah2 nayli...kita tak tau apa yg diimaginasikannya tentang binatang tu....

Mcm zakwan...sedang2 dia ok jgk. Dlm proses mengenal haiwan..Cuma dia dh besar...dia dh kenal, dia dh tengok dlm madagascar dan sebagainya...riak dia cuma melihat dari yg katun ke haiwan yg sebenar...yg real...

Mcm naylie....mesti lebih kiut riak dia laa, kan..hihi..

Lily@MamaZaraZareef berkata...

suka tgk nayli..kemain eksited dia tgk animals..:-)

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

bdk2 syok la dpt tgk mcm2 haiwan..
zaquan dah pernah pergi sekali je, ziqry blom pernah sampai zoo negara lg..

♥cikmOt♥ berkata...

akak last p sana tahun 2008 tau...erkk, lama giler tuuu...

ch@ berkata...

Kita tak pnh pergi pun. Huahaahaaa. Nama je ddk pusat malaysia. Adoiii tunggu arrizqi besarlah.

Nayli tu...adoiii mesti dia seorang yg kentalkan kak? Geran tengoknya. PapaZN pun mcm dh gems je tu. Bgs la mamaZN ni.

Masya berkata...

terujalah baca entry² pg zoo ni.. nak pg jugak.. tp cuti sekolah ni bz kenduri sedara mara.. pulak.. mak pun nak kenduri haihh bilelah dapat pg...

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

best kan pegi zoo..last year bw qalief pegi happy jer dia

Kenari Putih berkata...

kalau ke zoo negara, wajib tengok show animal ni! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...