14 Mac 2013

FM-FM Kesayangan | Koleksi Terkini ^____^

Rasa puas!
Puas bila dapat menatap setiap satu FM-FM yang ada dalam koleksi ni 
(^______^)
Time hobi mengumpul setem dolu-dolu
Tak penah pulak rasa kepuasan macam kumpul FM skrg ni
Hehehehe

Ingat lagi
FM pertama yang MamaZN dapat dari kawan blog adalah dari Suziey
3 tahun lepas, tahun 2010
Dapat FM Colmar Bukit Tinggi time tu
Sejak dapat FM tu, bermula la kegilaan nak kumpul FM ni
Kebanyakannya pun memang banyak yang kawan-kawan bagi
Melalui contest, giveaway, ole-ole bercuti atau tukar suka sama suka
Best giler!




Perasan tak kat gambar atas ni 
MamaZN ada banyak FM Cameron Highlands?
Kalu orang lain maybe dah bagi-bagi kat orang lain dah kan
Simpan 1 jek buat koleksi
Tapi MamaZN sayang...
Dalam koleksi FM Cameron Highlands tu
Seketul jek yang memang MamaZN beli
Lain-lain tu sume kawan-kawan bagi
Rasa sayang la nak kasi kat orang lain pulak
 Macam tu jugak la dengan FM Melaka, Pangkor, Sarawak & Singapore
 
Peti ais memang tak muat dah nak letak koleksi yang sedia ada
Ni pun dah letak kat side tepi dah pun
Siap bertindih-tindih lagi, nak jimat space punya pasal
Yang akan-akan datang punya tah nak letak mana, hehe
 Rasa-rasanya memang kena beli magnetic board la
Jadikan hiasan kat ruang tamu plak :)




Ni pun ada lagi yang tak dapat ni, hehe
Tak sabarnya! ^_^





21 comments:

ieyda berkata...

banyaknya koleksi FM nad....lepas nie dapatlah tambah peti nak letak FM yg akan datang..hihihihii

Nana berkata...

Masa rajin join contest dlu mng banyak sgt fm

♥cikmOt♥ berkata...

eh eh, nampak la FM dari akak...
hehehe

eima berkata...

perrggghhh byk tu ... depan ngan tepi pun dah penuh

Masya berkata...

banyaknya... saya pun tak banyak macam ni pun.. malu nak tunjukk.. kikiki... tp plg baru kidzania.. hubby beli masa dia bwk anak murid rombongan hahahaa.. suke²....

sy pakai shawl halfmoon tu mcm pakai shawl biasa jer... nak ajar pun tak pandai sgt.. bantai jer.. janji terletak...

syawalsimpsons berkata...

banyaknyer FM nad..sue baru nak mengumpul2 jaa

*∽ IZAN ∽* berkata...

Ya Allahh... banyak nyer Nadd!! penuh satu peti aiss!! kalau dah jadi hobi mmg seronok kannnn!

K.Izan dulu ada la jugakk.. asyik di buatmain den budak2 je, ada yg jatuh pecahh.. last2 bawak gi ofis lekat kat cube tempat kerja je uhuhuh

Sue-Rya Qistina berkata...

perggghhhh!!!
bnyk giler kot koleksi nad ni.
rasa nak colek sikit je. hahaha

FM semua saya letak kt opis sbb yg ade tu pun abis bambam dok main n lempar. kihkih

shark berkata...

masyaAllah byk giler..
umah saya ada berapa ketol jek..
cer pos cni satu ;p
hehe..

zarena heeney berkata...

wah byk gila tu
nak seketul :D

mummy_ayu berkata...

wah...banyak nya FM dia..sama la ngan Ayu, banyak gak FM yg sama negeri/negara but..hadiah kan..so..memang sayang...

Alycia berkata...

bestkan bila dpt byk2 camtu.. kt pun byk dpt kawan2 bg..

oh, alycia punya xdpt lg kan ;)... tunggu ;)

Misz Pinkie Winkie berkata...

banyaknya fm..lin pon suka simpan..penuh satu peti ais...main lekat2 jerk..tak tersusun pon..hihi

Nafisa81 berkata...

zakwan dgn nayli tak heran ker?

mama tisya berkata...

mmg meriah

fazilzura berkata...

dh x cm peti ais dh ku tgk... tu sure trcrik2 handle peti ais wakakkakaka

phtu kalau org yg baru dtg sure akan berminit2 kt depan peti ais cz menilik dlu baruuu bukak peti ais crik brg

amiey lee berkata...

mak aihhh tak terkejar kita...byk gilerrr... nad.. memang kna beli magnetic board le kalu gini..luas mata memandang

Ya ALya berkata...

ya punyer FM tak sampai lagi ke....risau lak rasanyer.....

mmg sayang klu orang yg bagi....ya klu tukar2 dgn kawan mmg yg ya beli sendiri,yg member bagi simpan wat kenangan...puas dan happy tgk fm ni sb colourful....

kayyana berkata...

wahhh byknye koleksi kak nad... hihihi..

CheNamNam berkata...

fulamak..banyak gile kott...kagum sekejap hakak...:)

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

pengumpul fm tegar nad ni kan hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...