01 Mac 2013

Custom Tshirt | Tshirt IRONMAN Zakwan

Semalam 
Pastu ada jugak la kawan-kawan yang bertanya mana beli baju tu
Okeh, arini MamaZN nak share dengan kawan2 ek
^______^
Kot-kot la ada kawan-kawan yang nak beli jugak




Sebenarnya,
Baju yang sedia ada bergambar IronMan tak penah jumpa lagi
So, terpaksa la tempah
Tokey baju tu akan design ikut apa yang kita nak 
Dan dia akan jahit guna kain felt
Dah alang-alang tempah, MamaZN soh die buat nama Zakwan skali
Tshirt tu kalu nak kita pos sendri pun boleh
Atau dia akan carikan utk kita
Nanti dah siap suma dia akan pos kan pada kita semula

Tapi memang amik masa la dalam seminggu dua kan
Sebab design sendrik, jahit sendrik
So, kita pun kene paham la keje2 buatan tangan ni :)
Takleh la nak push dia soh buat cepat-cepat
Melainkan kita bagi due date bila kita nak baju tu
Ha... Senang sket kan?




Baju ni MamaZN order dengan Dida Zainal
Try la search kat FB tu
Ingat tak FM gambar Zakwan Nayli tahun lepas?
Haaaa, MamaZN buat dengan Dida Zainal ni jugak la ;)




Macam-macam jugak bisnes Dida Zainal ni
Yang berkaitan dengan printing la
Pasni bleh la kalu nak terjah, hehe...


Harap dapat membantu ^_^


 p/s:
Saje share, takde dpt komisyen apa2 pun ;)
 

7 comments:

nini berkata...

comel baju zakwan...=D

lia berkata...

mesti bayak order kat dida zainal pas ni he3

ALoNa CintamaniszLite berkata...

mahal tak utk selai t-shirt ni??

leh jgk tempah utk 2 helai t-shirt akak ngan abg guna masa amek gambar pengantin, hehe. Nak tulisan besar2 aje. Ari tu dh buat tp sulam aje murah sket. Kalo yg biasa2 tu kena ada block dulu tuk wat pertama kali sebelum dicop. Tu yg mahai tu.

eima berkata...

hmm menarik ... mahai tak ...
nk suruh die printing bj dinosour la utk fahim ... obses sgt die tu ngan trex

syawalsimpsons berkata...

nnt nak g terjah la

Lily@MamaZaraZareef berkata...

pernah order bajungan cuda ni time celebrate 2nd bday zara dulu,then ada tempah utk hadidh papa gak..cntek kan dia design n jahit..skang lame x tempah bj. tempah fm je plak..kekeke

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

tengs share nad hehe..nk tgk gak la kt fb

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...