02 Mac 2013

Cuba Sebut Nama Tu ^__~


Saje nak share kan kat sini
Nampak status Fynn Jamal ni semalam time belek-belek FB

Cuba sebut nama pekan kat Wales yg beliau share tu ;)
Giler panjang kan nama nya? Hihi...
Tak penah tau pun kewujudannya ;)


screenshot dr status fynn jamal
kredit to her


Apa nama tempat yang pelik-pelik yang kawan-kawan tau:?
Jom share jugak ^_^



Happy weekend uols! :)



p/s:
Alangkan dalam 2 hari pun macam-macam perkara boleh berlaku
Inikan pulak laaaa kalau setahun
Hmmmm 
T__T
Renung-renungkan...
Kita hanya merancang, Tuhan yang menentukan segalanya...












7 comments:

Adlin ✿ Queen Of 3 Princess ✿ berkata...

gila kentang nk sebut berbelit lidah mak hahahah

mamalieyna berkata...

Tak daya nk sebut...huu

mama ila berkata...

haah..terbelit lidah2 nak sebut...hehe

zety berkata...

terbc gak..trus fenin.hahaha

Nafisa81 berkata...

kat johor ni..kat pontian ada satu kampung nama Parit Setan..

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

tegeliat lidah nak sebut hahaha

Nana berkata...

Ada satu kg kat pahang
batang benar
Igt lg masa tu ada treasure hunt ngan budak laki
kohaja je dia lucahkan nama kg tu hahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...