05 Mac 2013

Coklat Langkawi Daripada RAKAN BLOG (1st Time Jumpa!) :)

Time pegi Langkawi tahun lepas, MamaZN ada beli coklat ni
Tu pun lepas dah baca dari blog-blog lain
Memang sedap!
Dalam beberapa hari jek dah habes, huhu!
PapaZN pun sempat merasa 1-2 bar je kot, haha! Ksian! =p

MamaZN memang ternanti-nanti sape-sape yang ada nak pi Langkawi
Sebabnya MamaZN nak kirim cekelat ni!
Asek terbayanggg jek kesedapannya, huhu!

Tup-tup dapat tau Mrs.K nak pi atas urusan keje
Bleh plak la MamaZN pi kirim kan
Walaupun dah tau Mrs.K pegi sana nak wat keje
Tak baik btul! Hehe...
 Tapi Mrs.K baekkkkk sbb belikan jugak! Hehe
TQ uols! :)


Tak kempunan lagi, haha! =)


Sabtu malam aritu, pi la amik kat Mrs.K kat umah dia
Haha, sesat barat kitorang dibuatnya!
Adeyh! Apadaaa.. =p
Tapi Alhamdulillah sampai jugak, hehe

1st time uols bersua muka dengan Mrs.K
Segan MamaZN dibuatnya, hehe
Taktau nape, hahaha! Kalut-kelu-kelamkabut dibuatnya
Sampai tak dan nak amik gambar, kekekeke =P
Sori ek Mrs.K! Heheheheehe...
Kite pemalu la! ;P
Apa-apa pun thanks ye
Siap kasi FM!!!!! Bestnye!! TQ sesangat!


p/s: 
seronok la dapat jumpa kawan-kawan blog 
lepas sorang-sorang, lepas ni sape pulak? ;)


15 comments:

eima berkata...

Mrs.K mmg baik ...puji kawan aku lebih sikit....



Sue-Rya Qistina berkata...

wahhh..bestnya dpt jumpa blogger!
dpt pulak cekelat n fm, murah rezeki.
meh jupe kita meh. hehehe

MRS. K berkata...

^_________^

lia berkata...

he3 nad, kita yg kawan blog & kawan lama ni yg x jumpa2 lagi... walhal x jauh mana pon kan ekekekee...

* tau balai polis & shell putra perdana x? ada simpang dpn shell tu, c2 la jalan masuk D Island tu... ada g satu jalan masuk tp kena pusing sikit..

Mummy Ayu berkata...

wah best tu choc almond gold tu..yum yum..tu la..teringin gak nak jumpa Nad, tapi tak tau la bila kan? one day..hopefully...

ieyda berkata...

harap2 leh jumpa ngan nad...hihihiiii

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

Whittakers ni mmg sedap sgt, samalah kalau ada kawan2 opis yg g langkawi, mmg kirim kat diornag coklat whittakers ni, baru2 ni my friend bg coklat Peppero pun sedap..

FM langkawi Cable Car..cantiknye..

itulah perasan jgk..lps sorang sornag kawan blogger nad dpt bertemu.., bestla bertambah lg kawan2 blogger yg dah bertentang mata...

mama tisya berkata...

tk pernh mkn cekelat ni...hah best kn dpt jmpa blogger dpt fm...

ieyda berkata...

tempat mandi tu dekat presint 4 depan sikit dari Jabatan peguam negara. Betul2 depan kementerian wanita keluarga dan masyarakat. Tempat area bulatan depan kementerian tu. Kan sebelum kita nk ke PICC dari presint 2, ada jambatan. Sebelum sampai jambatan tu lah tempat mandi nie. Dia dah letak sign board besar DATARAN GEMILANG.

Ya ALya berkata...

cekelat ni mmg sedap...ya pernah makan 2 kali,teringat2 sampai sekarang...

pasni klu mama zn g langkawi,ya nak kirim la cekelat ni...

ALoNa CintamaniszLite berkata...

Bila laa akak nk gi langkawi lagi ni?? huhu...

Adlin ✿ Queen Of 3 Princess ✿ berkata...

pakcik asben keje kat langkawi selalu bawa balik cekelat ni tp saya x bape suka yg tala FR je la kekekke sbb tu majlis keysha dia sponser FR

mamaRIFQY berkata...

wah cekelattttt ! Besttt.....bestnyer kalo i langkawi..leh beli banyak2

Zura@Iwan berkata...

sedap kan coklat ni nad...akak pergi lgkawi ritu..aim coklat ni je..hehe

beli ritu mcm syg nk mkn..lgpun kn mahal..lps tu nk dpt jauh..ahha

Masya berkata...

cantik fm tu... lain d yg lain...

baru ni kwn opis kt pg langkawi haha.. sy siap kirim pemangang ajaib... dah lah dia lelaki.. nsb baik dia okk jer.. belikan.. bg coklat sekali...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...