26 Mac 2013

Claim Tiket Wayang FREE - Hasil Menang Contest

Ari Ahad aritu pagi-pagi lagi kitorang dah bersiap-siap dah
Orang palinggggg eksaited skali adalah Abang Zack
Kemain happy la dia kan sbb dapat tengok 'tv besar'
Kami pun happy jugak, haha!
Sebab tgk wayang dengan tiket free :)

Rasa macam sempat jek lagi
So,
Kitorang pi breakfast dulu kat kedai mamak feveret ;)


MamaZN & kids


PapaZN & kids
Zakwan yang ensem! :)


Nak kasi budak ni diam, memang kena kasi layan Upin Ipin dulu


Henpon Papa jadi mangsa, hihihi


Dah abes breakfast suma baru perasan jam dah pukul 9!
Alemakkk! 
Sempat ke ni?!!!
Sebab janji kena amik tiket tu kul 10pagi
Ahgak jauh jugak la kan dari BSP nak ke One Utama sana tu, huhu!
Memang bleh amik lambat-lambat sket
Tapi takut nanti x dapat extra tiket, haha!
Zakwan menang 2 tiket free je
Nanti MamaZN kena tggu luar dgn Baby Nayli, huhu!
Tapi biasanya memang akan dapat extra tiket pun, hehe... (kene inform awal2)
Cumanya takut kang dapat tiket utk seat depan-depan la, hihi
Gigih tau! =p

Sekali tengok jalan dari Bandar Sunway sampai ke Bandar Utama
Sangat la clear! (kami lalu LDP)
Setengah jam dah sampai
Aiseyyyy, 9.30am dah tercongok dalam One Utama tu
Takde sape2 pun melainkan pekerja-pekerja haha!
Lampu pun tak bukak lagi =p
Sementara tunggu tu, kasik chance la budak-budak ni naik menan token
Duduk jek, tak kasi duit pun


Smart la abang Zack ni, hihi


Alololololo comeynya dia kiss Noddy! :)


Setengah jam dok melilau tak tentu pasal
Kul 10 baru gerak ke GSC
Alahaiii, booth Voila pun tak set up lagi, haha!
Giler awal kitorang sampai! :)

Haaaa!
Time ni la baru MamaZN perasan ada sorang ahkak blogger yang join jugak
Dari jauh nampak macam kenallll jek
Tapi malu nak tegur
Sebab riso nanti ahkak tu tak kenal kite, hihihi

Tapi sbb nak berkenalan jugak punya pasal
Dengan muka tak malunya MamaZN pi la tegur ;)
Alhamdulillah, ahkak tu kenal! Hihihihi
Siap tau nama penuh lagi ;)


PapaZN ditugaskan utk beratur amik tiket free ;)
Depan PapaZN tu la ahkak blogger merangkap comper 
Merangkap BFF Mira, Kak Ezna & Kak Suzie
:)


Yezza, Kak Ayu Rafikah in da haus! :)
Ketemu jugak dgn akak, lama dah teringin nak jumpa, hihi


4 kali Zakwan menang tiket wayang free dari Voila
4 kali la jumpa dengan akak tudung kuning/oren tu
Sangat friendly ;)

Citer apa kitorang tengok?
Best ke tak?
Zakwan teruja ke tak?
Baby Nayli behave tak masa tgk wayang?

Semua akan terjawab di next entry
Muahahahhah!
Ini semua poyoooossss! =p



13 comments:

mamalieyna berkata...

Alaaa baru excited nak tau nayli macamana dlm panggung.. saje je nad..

♥cikmOt♥ berkata...

untunglah dapat nengok wayang guna tiket free...

akak ni tak berani lagi nak bawa budak2 masuk wayang...sebab sound system dalam wayang kan kuat...

takut kacau gegendang telinga anak anak...tunggulah depa besar nanti...

tu pun kalu mak pak rajin melayan wayang...hahaha

Sue-Rya Qistina berkata...

WAHHH...4x menang tix wayang? rezeki anak2 kan nad, sape boleh sangka. :D

wana wazm berkata...

wah , bestnyaa.
btw , nak tahu cara dapatkan kesihatan dengan lebih baik ?
baca sini ,
http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/buang-toksin-dari-badan-anda-untuk.html

syawalsimpsons berkata...

best tu menang tiket free kan....rezeki zakwan tu...tu yang selaloo jumpe ahkak tudung kuning oyen tu

mama tisya berkata...

best tgk wyg free..oh jumpa ayu rafikah

Norhaizan hakim berkata...

Seronoknya...
3 bulan KZ tak bukak blog..ehhh baby Nayli dah besar!!

Liza berkata...

Wah, best la dpt tiketq free..

Misz Pinkie Winkie berkata...

bestnya dapat tiket wayang.baby nayli mestie suka jugka ker nangis ker tido...banyak andaian nie..hihi

Ya ALya berkata...

Benda free mmg best kn...hehehe

AyuArjuna BiGoshh berkata...

yeyeyeyeyey jumpa kita ya

ALoNa CintamaniszLite berkata...

caya lah...elok2 bukak jer terus serbuuuu ye..hihi..

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

best tu nad dpt tiket wayang free...save duit hikss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...