05 Mac 2013

Cheque NUFFNANG is On The Way! ;)

Alhamdulillah
Dah dapat payment advice ni
So get ready jek la, hehe

Klik cash out akhir bulan 1
Awal bulan 3 baru dapat
Ok la, dari tak sampai2 langsung kan... Huhu!

Tak banyak mana pun
Kalu banyak, lamaaaa dah MamaZN open table
Utk kawan-kawan yang rajin datang sini, hihi
Apa2pun, korang memang best! :)
Thanks ek sbb selalu terjah sini ^_^




Nak beli apa ek?
Emmmm
Macam nak tukar handbag, takpun cari kasut
Tapi-tapi-tapi
Mesti ingat kat anak-anak jugak, huhu
Belanja makan Kenny Rogers la!
Sume dapat merasa $$$ hasil berblog ni, hehe
(^________________^)


19 comments:

Myra Jay berkata...

Tahniah...
Alhamdulillah rezeki ;)

fazilzura berkata...

ni sure ratus2 dpt ni

ieyda berkata...

tahniah nad...shoping utk diri sendiri...n topup sikit utk ank2..hihihiii

@e_da berkata...

syoknya.... duit duit duitttt sape tak suka kan...

ALoNa CintamaniszLite berkata...

hehe...kenny rogers ye..
Akak mula2 dulu dpt RM59 dh cenggitu sbb nk test mcm mana, kan...belanja anak2 makan pizza jer..tp kena tambah sket jgk ler duit sendiri, hihi.

sebulan lebih jgk ye nk dpt mende ni. Dh lama cashout sampai lupa dh cmne cara..

mamaRIFQY berkata...

yang na punyer xtau la dapat biler..hehehehe..sabar menanti

eima berkata...

mesti rasa tak sabo ni kan ....

♥cikmOt♥ berkata...

samalah kita...saper yang cash out bulan satu, bulan 3 baru dapat...hurmm

Sue-Rya Qistina berkata...

tahniah nad!
murah rezeki :)

*∽ IZAN ∽* berkata...

wah masyukkk!!! k.Izan punya pun dah 'selamat' kikikiki!

Nory Zoulkefle berkata...

yeay makcik kayooo...hehe

zarena heeney berkata...

alhamdulillah rezeki sambil taip2 kan

:: Cik Viva :: berkata...

waa..bestnye. tabung ayam kita tak penuh lagi..huhu

fieda berkata...

alhamdulillah..sama la kita dpat gak email ni..

lieyalatif berkata...

alhamdulillah...murah rezeki nad...hepi plak lieya tgk hah...moga bertambah2 rezeki nuffnang bagi...ye laa sape nak bagi duit senang2 jek dgn kite menulis kat blog kan nad heheheeheh

idea mkn KR tu best tu nad..semua dapat rase sama rata ...

mamalieyna berkata...

Syukur, dapt belanja anak2 n suami lg puas hati kan.. ^_^

Delimasari berkata...

sonoknye

Masya berkata...

tahniah nad murah rezeki.. nnt blh guna shopping jcard bulan 5 hihihihihi

Nana berkata...

h..kita mest on the way juga ni
skang klw cash out
xde dpt email sebab email reg nuff dah corupt
dh gtau nuff kita tuka email diorg wat derk je

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...