29 Mac 2013

'Charge Bateri' Dengan Terapi Rendaman Kaki ^_^

Ari Selasa aritu
PapaZN masuk keja kul 6.30 pagi
Kul 6 dah kluar dari umah
Pastu balik nya pulak jam 1.30 pagi ari Rabu
Pukul 2 sampai umah
Berapa jam keje?
Nak dekat 20 jam bertapa kat tempat keje sana tu, huhu!
Pastu bukan bleh cuti
Kul 7.30 pagi tu, pegi lagi keje macam biasa plak
Ksiaannnn...
Tapi nak buat macam mana
Dah nama pun keje

Kalu kita rasa kita susah
Ada orang lain lagi susah kejenya dari kita kan?
So, kena la terima

Walaupun sekali jek dalam setahun
(ada shutdown kat kilang)
Tapi lemah badan, kepala berat, otak letih suma ada la
Kita pun bukannya robot kan?
Still perlukan rehat
Last-last semalam amik MC jugak 
Sebab dah tak larat sesangat

Lepas anta Zakwan pi skool
(yesss, Zakwan ada extra class lagi kat tadika semalam, huhu!)
Terus temankan PapaZN pi klinik
Pastu PapaZN ajak plak pi wat terapi 
Sebelum ni MamaZN penah citer pasal 'Terapi Rendaman Kaki' ni
Bestnya jadik PapaZN, terapi nya rendam-rendam kaki jek
Kalu MamaZN, terapi kena pi shopping mall! Haha! =p


Memang saje takmo kasi tunjuk muka org sakit, haha! =P


7 comments:

Sue-Rya Qistina berkata...

husb saya dah 3x buat rendaman kaki ni. mmg best dia kata

eima berkata...

klu boleh gemuk aku nk pi wat gak terapi ni .. tanya la nad kot2 boleh gemuk

Imaan09 berkata...

kat bangi (warta) ada ni.. murah katanya, xtau laa standard nye brapa p/s - nad, perfume bleh je klu nak order lg..

aLyNnZ berkata...

waaa...boleh release tension kan..relaxx..brp charge..?

ch@ berkata...

Wah...rendam kaki camtu je ek, xde ikan yg gigit2 tu.

mamafarah4 berkata...

hehehe.. mencari rezeki lebih tu nad untuk nad wat terapi kat shopping mall..kuang!kuang!

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

wah nampak best tu..boleh hilang tension...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...