15 Mac 2013

Bila PapaZN Update Status INI @ FB (^__^)

Please la Papa.....
Malu la...! ;)
Hahahahhha!

Mentang-mentang la kita ni pinjam kamera henpon dia
Dia menggunakan pulak gambar tu utk upload kat FB ek? ;)
Oooooo!




Ada beberapa andaian la boleh dibuat bila PapaZN upload gmbr ni sama ada

Tak kasi pinjam kamera henpon dia dah pasni
atau 
'Sedih' nengok peti ais dia dah kalerful gini, haha!
atau
Berkira-kira nak beli peti ais baru demi hobi bininya? Almaklum dh tak muat dah tu =p
 
 Harap-harap andaian yang ketiga adalah benar, hahahaaha!


PapaZN ni sebenarnya jarang upload gambar kat FB
Tu yang pelik bin ajaib tu, hihihihi


p/s:
Sape tengok Semanis Kurma - Cinta Menunjuk-nunjuk malam tadi ?
(^____^)
 
 
 

19 comments:

Adlin ✿ Queen Of 3 Princess ✿ berkata...

sama la ngan laki mak huhuhu buka fb kejap je x pernah nk komen status bini dia lagi la nk upload gambo kekeke yg tukang upload adalah bini dia sendiri hehehe kira papa ZN pandai la upoad nak juga berstatus kat fb kan hehehe

♥cikmOt♥ berkata...

tak nengok tb lately...malam jek tido awal...huhuhu

ALoNa CintamaniszLite berkata...

ni mcm2 perasaan sebenarnya suami nad ni...nampak mcm perli tp sebenarnya seronok jgk tgk hobi isteri dia tambah2 pulak...lebih byk yg kawan2 bagi dari beli sendiri, kan...
lagi...dia pun pening mcm mana kalo dh penoh kat semua permukaan peti sejuk tu....mana nk ditaruk lagi?? Kena buat satu dinding khas yg diperbuat dari besi cenggitu, hehe..

syawalsimpsons berkata...

kakakkak PAPAzn buat keajaiban...

Mama Naufal Nufail berkata...

Untunglah papazn boleh upload gambar kt fb,
papa naufal pandai bukak fb jek, baca, dan tutup.
Comment tidak, like pun tidak, tau2 dia berbual tanye itu ini jek yg berkenaan cite dlm fb. Haha. Aptb.
Betul arh tu papazn nk belikan peti ais 3 pintu. ^_^

Mama Naufal Nufail berkata...

Untunglah papazn boleh upload gambar kt fb,
papa naufal pandai bukak fb jek, baca, dan tutup.
Comment tidak, like pun tidak, tau2 dia berbual tanye itu ini jek yg berkenaan cite dlm fb. Haha. Aptb.
Betul arh tu papazn nk belikan peti ais 3 pintu. ^_^

*azni* berkata...

wah,bagusnye papazn..hehe..

tak tgk pun semanis kurma..best ke perbincangan semalam?

Sue-Rya Qistina berkata...

husb sue x pernah la nak upload kt fb dia. fb dia sendiri pun sue yg create. sbb fb dia dibuka tujuannya utk bisnes. hehe. kira ok la husb nad ni, nak upload bagai

Masya berkata...

tak tgk lah semanis kurma malam td.. nanti nad kongsikanlah.. mcm menarik jer.. tajuk cinta menunjuk² tu...

eima berkata...

die bangga tu nad....heheh

JaSSNaNi berkata...

assalamualaikum nad.. lama akak tak masuk sini... apa khabar...?
wahhhh.. harap2 yg no 3 tu betul lah.. kembang semangkok le kalau dapat.. hik hik..

fazilzura berkata...

heheh dia nk tunjuk koleksi bini dia terkini

keee jgn dia lelong2 wakakakaka....

mamafarah4 berkata...

hehehe..nad manja2 extra la skit ngan papa ..In Sya Allah impian akan ditunaikan yg ketiga.. hehehe..
Akak tgk semanis kurma mlm tadi.. suka yg ustaz tu.tersenyum2 mendengor.tp kreng skit nara jadi jemputan..tetiba kureng plka..pandangan masing2...

Myra Jay berkata...

Hhehee, mudah-mudahan andaian ketiga tu jd kenyataan :D

kayyana berkata...

hihihi.. husband akak mmg jarang upload gambo kt fb ek? agaknye die boring kot.. belek belek fon aleh aleh ade gambo FM tu.. hehehe..

zarena heeney berkata...

tgk best la tajuk dia tu yang mmg mnegadap tgk tu

mekchu berkata...

atau.... dia nk beli peties lagi besarrrrrrrr.. kikiki.. ce registerkan dia instagram, konpem lps ni rajin upload gmbr.. kiki

Misz Pinkie Winkie berkata...

harap-harap yang ketiga tue betol kan.
amin ;)

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

hehe sajer tu nk tunjuk hobi wife dia haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...