22 Mac 2013

Bertahan Sebelah Je...

Hahahah!
Itu la Baby Nayli
Nak jadi trendsetter ke hape? Hehehe

Baby Nayli dah tak suka pakai stokin
Kalu selimut pun taknak, apatah lagi la stokin kan?
Tapi time Baby Nayli tak sehat aritu
Memang MamaZN pakaikan jugak stokin malam-malam
Dah dia takmo pakai selimut
Nak slow kan kipas, kami plak yang kepanasan karang, huhu!

Jangka masa Baby Nayli pakai stokin dengan elok sangat la sekejap
Tengok-tengok dah tinggal sebelah je hah!
Haha!
Masa bila dia pi cabut lagi sebelah taktau la
 



Time dia demam aritu
Pakaikan stokin siang-siang jugak
Macam biasa la, takkan lama 
Sebelah je masih di kaki
Yang lagi sebelah tah mana dia campak
Pastu rileks jek la dia pi main, pi ke hulu ke hilir dgn stokin sebelah je tu
Lawak btul budak ni!

Kalu budak lain tu ada la gak cam nak cantek-cantek ke hape kan
Baby Nayli ni nampak gayanya cam jenis sempoiii jek
Pakai stokin sebelah jek pun rileks je
Apa da hal! Haha!


13 comments:

*azni* berkata...

dia rimas kot pakai stokin..fuhh,kaki dia nampak menyelerakan jer,bambam..haha..

syawalsimpsons berkata...

dier lebey selesa gitoo kan

Nida Mohd berkata...

tak selesa kot pakai stokin lg pn skrg musim pns..

ieyda berkata...

Leesya kalau tidur, memang xnak pakai stoking, mybe rimas kot...
selimut pun xlekat dibadan....

Sue-Rya Qistina berkata...

hahaha..nayli sama ngan bambam. tido tanak pakai selimut, apatah lagi stokin. mmg dia bukak sendiri je la stokin tu :D

eima berkata...

budak sempoi ni ... tp comey gile kan

fazilzura berkata...

amni pun skang ni dok cabut je..

mummy_ayu berkata...

dia rimas la tu..but kita nie biasa la ..mesti risau kan..
emm..kaki dia...gebus jer..geram

Zee Suhaini berkata...

panas la kak..

Zarena Heeney berkata...

rimas ada benda di kaki tu

aLyNnZ berkata...

budak zaman millenium ni mana nak pkai stokin bagai kan..dlm pantang berbedung pun pandai kuarkan tgn hihi..kiut sgt..

ALoNa CintamaniszLite berkata...

tak pakai stokin masuk angin..bila pakai dia yg rimas...

tp stokin sebelah kaler lain orait jgk, naylie...hehe..

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

rimas kot tu pakai stokin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...