07 Mac 2013

Bercuti Ke Istanbul! Bye-bye Malaysia ^_^

Kata AtokNenekZN.....
^____^

Ahad lepas jam 12 tengah malam AtokNenekZN dah selamat berlepas
Ke Istanbul!
Kami hantar ke KLIA jam 6ptg
Tunggu sama-sama ngan AtokNenekZN sampai pukul 9.30mlm
Lepas dah jumpa dengan ahli rombongan yg lain
Baru kami balik umah
Kalu tak ksian jugak kan sbb nanti AtokNenekZN dok melangut jek
At least terhibur jugak la hati AtokNenek
Bila tengok gelagat cucu-cucu nya yang berlima itu
Fenin, fenin, haha!


Baru sampai KLIA
Time ni Zakwan masih berbaju kasual lagi, hihi


Datang sepupu-sepupu dia, terus bertukar jadik superheroes!
Bukan menyelamat tapi menggamat suasana! Haha!


Time ni lepak-lepak je tunggu jam 9.30mlm utk berkumpul


Time ni manja-manja la dengan Uncle Najjib ye...
Kang Baby Khadeeja terjaga, babai la, haha! =P


Okeh, ahli rombongan dah sampai sumenya
Masa utk tinggalkan AtokNenekZN


Boleh pulak la kawan-kawan AtokNenekZN buat surprise!
Ingatkan takde, rupa-rupanya diorang ikut sama!
Ada 2 orang kawan AtokNenekZN yang ikut dalam rombongan
Masing-masing dengan pasangan masing-masing
Kiranya ada la kawan AtokNenekZN masa kat sana nanti
Ada 1 couple tu, kawan AtokZN yang duduk kat Bintulu
Diorang datang dari Bintulu la tu, sama-sama nak pi Istanbul
 Moga selamat pergi dan kembali AtokNenekZN dan kawan-kawan!
In shaa Allah kami akan amik kat KLIA pagi Ahad akan datang ni
Lepas Subuh dah kene bertolak, kekekeke
Sebab flight sampai kul 7pg =)


Manisnya senyuman Adib (sepupu Zakwan) ni kan?


Tak sabarnya nak tunggu FM Istanbul! ;)


p/s:
Terbayang-bayang kecantikan Istanbul dalam citer Istanbul Aku Datang!
^_^


15 comments:

MRS. K berkata...

mak adib ni kakak nad eh? jarang cerita kat belog

syawalsimpsons berkata...

alahai bestnyer atok ZN ni berjalan..

♥cikmOt♥ berkata...

haah, dah terbayang fm istanbul ni...hahaha...jual kat akak satu ye...

::NureeN:: berkata...

nak ikutttt.. hehehe
bestnyerrr

fazilzura berkata...

laaa ingt hang yg pi

Asmar Arafad berkata...

nak ole2...

eima berkata...

syok nye diorg jalan2 ... honeymoon la kan .....

Chekgu Azrine berkata...

nak jgk FM..hehe..bestnya teringin.nk g instanbul..

Sue-Rya Qistina berkata...

istanbul aku datang!
bestnya!!!
nayli pun pakai baju superman eh nad?
comel je tau :D

*∽ IZAN ∽* berkata...

ingatkan Zakwan ikut naik belon tadi hihihi

moga selamat pergi dan kembali ke tanah air yekkk

ieyda berkata...

nad, nanti kalau ada lebih ieyda nak beli 1 FM Isntabul tu....kalau nk gi sendiri memang xterpegi lah jwbny..hihihii

CheNamNam berkata...

wahhh best nyer dapat gi istanbul...

pstttt hakak pon suke sangat tengok citer istanbul haku datang tue...banyak kali ulang tuhh..memula tengok astro first pastu tak puas beli plak cd..layannnnnn....

mamalieyna berkata...

syoknye... ^_^

*pengumpul FM yg tegar, FM bkt merah ada balance ni..hehe~

fieda berkata...

bestnyer jalan2..

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

nad mmg minat betol dgn fm kan hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...