22 Mac 2013

Apa Fesyen La Main Camni Ni..? ;)

Tak penah dibuat orang kot!
Haha!
Lain bebeno gaya mainnya tu ;)

Tengok anak dara ni!
Alalalalalala....
Sedap landing kat track tu ek?
Hehe

Time ni Abang Zack dah tinggalkan Baby Nayli dah ni
Abang Zack ada kawan baru dah masa ni, haha!
Kawan baru yang buat Baby Nayli nanges tu, muahahha!




Esok dah cuti, weeee!
Zakwan pun dah start school holiday, yeay!
Happening sket la kat umah pasni
Seminggu Zakwan kat umah
Mak dia cam tarzan balik la nanti, haha!

Esok nak pi mana ekkkk?
Emmmm
Ada cadangan? ;)

Happy weekend uols!







9 comments:

syawalsimpsons berkata...

jalan2 la nad..

aLyNnZ berkata...

haha...ala-ala gaya supergurl..
kalau musim cuti skolah jalan clear syiokk..esok santai2 kat rumah sbb dah 3 minggu weekend tak dok rumahhh penat plak..hihi..hr ahad kuar smula ada kenduri kawin..slmt hujung minggu

fazilzura berkata...

amboi anak dara... siap baekk nye landing..

emm sok cuti kan kan .. weols pun xde plan..

Tanpa Nama berkata...

Они там в конец охренели![url=http://smi2.ru/asyaporubova/c1519192/]http://argumenti.ru/parthers/Aktualnost_besplatnyh_onlajn_dosok_objavlenij[/url] http://argumenti.ru/parthers/Remont_ipad_tehniki_Apple_s_garantiej_kachestva_bystro_i_nadezhno http://smi2.ru/asyaporubova/c1519192/

ALoNa CintamaniszLite berkata...

aiyakkk....main ini macam ka??
tp kiut laa...hehe..itu menunjukkan dia berpikir...ngee

mamalieyna berkata...

Hahaha.. macam2x si nayli ni ye.. ihiks..

Happy weekend..n happy school holiday for abg zack :-)..

nini berkata...

hahahaha...comel sungguh dia ni...=D

Adlin Mohamad berkata...

hahhaha betul2 merempit ni rempit atas jalan kikiki ..kyra takut naik benda alah ni ..

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

comel sungguh cara anak dara main hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...