22 Mac 2013

Anak-Anak Happy, MakPak Tumpang Sekaki ^_^

Nak tempek kan kat sini
Kegembiraan anak-anak termasuk kegembiraan mak pak nya skali haha!
Time kitorang abes kan masa terluang kat
Kidz Paradise, The Mines Isnin lepas

Rasa semacam lega bila anak-anak happy dapat main-main kat sini

Kita pun terasa la happy jugak kan bila tgk anak-anak seronok
Beronok-ronok la jadiknya, haha!
(^___^)
Siap dapat 'anak baru' lagi, uols!
Adeyh! Lawak btul bila dikenang-kenang kan balik, haahaha! =p
Hmmm, takpela, janji happy-happy sudaaa...












Okeh, kawan-kawan
Kalu ada terperasan deal murah-murah kat tmpt camni lagi
Jangan lupa share sama ya!
(^_^)



12 comments:

Liza berkata...

Owh, nak baby baru kena tunggu dua thn lagi Lamanya rasa. Huhu...

syawalsimpsons berkata...

bestnyer...nk pujuk akob msk sini la

Sue-Rya Qistina berkata...

best kan sekali sekala g tmpt2 camni. nnt nak bawa anak2 g mandi laut la. tgk nad dok main2 pasir ngan anak2, nmpk best pulak. hehehehe

JaSSNaNi berkata...

nad... siap bersila skali tu... :) hehehe

ape pun terima kasih mendoakan safiyya.. mudah2an safiyya terhindar dari penyakit bahaya..

mamalieyna berkata...

Menarik kan... nnti nk intai2 la :-)

aLyNnZ berkata...

dekat the mines ker..? seronok nyer..alynn tertarik kt tmpat pasir2 tu act apa benda tu sebenarnyer..brp bayaran yg dikenakan?

fazilzura berkata...

ayok , harus gedik2 jgk nak pi .. mak pak pun leh join ye

Iela Fazielah berkata...

BESTNYER....

ALoNa CintamaniszLite berkata...

kening zakwan mengancam!!!

Adlin Mohamad berkata...

kita terlalu sini dah si kyra lalak nk masuk kyreen pulak melekap pipi tgk bebudak main pasir tu xnak gerak2 ..last2 nak tak nak hulur la 50 hengget bayo tiket kekeke

Nadiah Sidek berkata...

nampak macam maknya yang terlebih gembira..hihi.. (jangan marah naa...gurau-gurau je :D)

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

budak2 suka la tmpat mcm tu kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...