12 Mac 2013

Amboi, Siap Melentik Ya! ;)

Alolololo...
Gedik nengoknya! Haha!
Melentik abesss! :P

 


MamaZN tak heran bab-bab melentik tu
Sebab Baby Nayli memang pakar kalu aksi-aksi gedik ni, hihi
Tah, ikut sape tah! =p

Tapi apa yang MamaZN risau kan tu
Cuba fokus pada kaki dia...!
Tak padan dengan gegirl! Ada hati nak panjat tangga!




Baby Nayli tu dalam cubaan nak melangkah pagar kat tangga tu
Naseb baek la kecik lagi
Jadiknya kakinya masih tak sampai
Kemainnnn lagi ye anak dara!
Ikut Abang Zack la buat camtu tu




Grill kat pintu pun dah panjat nye jugak!
Umo baru 1tahun 3bulan
Urut dada MamaZN dibuatnya
Abang Zack idak la sampai panjat-panjat grill dulu


28 comments:

mamalieyna berkata...

hahaha..comel..sama je dgn akeem, extra berani dr si abang dulu... hebat..hebat.. tak heran apa depa ni..

ShidaGhazali berkata...

alalallaa....comelnya..
x padan dgn pakai skirt ni...
elok2 dik....

Sue-Rya Qistina berkata...

hepppp..namo namo main kat tangga. nnt jatuh baru tau. hehehe
bab melentik badan tu yg x menahan :D

Falsya berkata...

hamboiiii...nak jd atlet lompat pagar ke tuh baby nayli..hahaha...comel baju..

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ berkata...

wah bukan main lagi awek ni posing kat tangga ek, nayli mmg jenis yang berani ni, kalo balqis dulu jenis takut, semua pun takut...be good girl k nayli..

lizz berkata...

comelnyer nayli...auntie cubit pipi sikitla...

Lily@MamaZaraZareef berkata...

nayli posing maut ye..ikut sape lg kalau bkn ikut .... (sila isi tpt kosong..hahaha)

eima berkata...

mmm fuh aksi ngeri nayli ni ...mmg buat hati mama mama kamu ni ssh hati tau ..kamu ngan alisha sama naik tau tak ....

fazilzura berkata...

wah2 .. gaya x leh tahan tu ...

sure mama nye ajor

mama ila berkata...

budak2 baya2 nayli mmg suka panjat tangga kan..huhu..anak ila pun..asyik nak ke tangga jer..dah lah xder pagar..jenuh..duk amik dia..sat gi dia pergi pulak

♥ Wina ♥ berkata...

ahahahhh ratu dangdut kecil :)

MRS. K berkata...

tangga umah nad tu pun bahaya gak tu sebab jenis belubang tu kan

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

anak dara ini ganas betullah..huhuhu
hati2 tau sayang jangan jatuh tau

ieyda berkata...

leh masuk gimnastik nie....liuk lentok comey je nayli nie...

mar lia berkata...

Nayli suka cabaran tu he3

Mummy Ayu berkata...

wah..bukan main lagi budak bam bam nie posing kat tangga yer..

Nafisa81 berkata...

tarian pagar namanya ni..kalah inul

amiey lee berkata...

hahahha nayliii nayliiiii...comelll ssgtt.... teringat ashraf buat terjun lompat pusing ke bawah..mengucapppp panjang tgk

Budak Kampung berkata...

amboi baby nayli..dhsyt ko melentik 2

Nana berkata...

pompuan xpe aksi gedik2 hahaa
abg zack no no no ok hahahaha

syawalsimpsons berkata...

gedixss ikut aunty soya ni..kakkakakka

syawalsimpsons berkata...

gedixss ikut aunty soya ni..kakkakakka

Mooniqueen berkata...

hamboiiii... tergoda ai tgk tau...

Ya ALya berkata...

Lentik lentik ni nk jd ahli gimnas ke nayli...

ALoNa CintamaniszLite berkata...

kaki tembam mcm tu stabil ke panjat tangga, nayli?? hihi

zarena heeney berkata...

bahay tu kena buat kandang

Masya berkata...

hahaha.. kemain lg anak dara ni yer... possing kat tangga tu...

harga shawl yg sy beli tu rm 59.00 sy ada review kat blog...

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

hamboi lentik habis la

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...