01 Mac 2013

Aktiviti FEVERET Sebelum Ke Mana-Mana ^____~

Assalamualaikum
Bulan Mac sudah datang! :)
Kejap jek ye, hehe
 

Iyeeee.....
Ini la yang kami buat sebelum, semasa dan selepas ke mana-mana
Haha!
Macam dah takde keje lain kan?
Hehe
Tapi kalu ini salah satu cara nak abadikan kenangan dengan yg tersayang
Why not? Kan? Kan? ;)

Iyeeeee lagiiiii....
Kami memang giler kamera, haha!
Bukan hantu gadget, tapi pantang la ada masa terluang
Nak bergambar jek keje nya =)

Kesian, nak berphotoshoot dengan yang pakar ntah bila
Nak berDSLR sendrik lagi la verangan, haha!
 







Ehhhh, sape kate kalu sengsorang terperangkap dalam jammed takleh nak bergambar?
Bolehhhhh
Amik la gambar diri sendrik, hehe
Kalu taknak, amik la gambar sekeliling
Awan-awan, burung-burung, pokok-pokok
Orang sebelah ke, kekeekkekek...!
Untung-untung, tengok-tengok sebelah tu retisss ke, haha!
Nampak sangat takde keghoje! =p
Abaikannnnn =p


11 comments:

syawalsimpsons berkata...

sama la ngan sue, tapi akob tak la kot mcm papaZN ni..kikiki...tapi anak2 mmg ikut sue..kakakakka

mamalieyna berkata...

heee.. kami pun sama jee...

aaah layankan je, tak kaco org pun..hehe~

eima berkata...

nayli ni nampak cam dah susut je ...dah lasak sgt dah kot .. hilang sikit dah bwh dagu die tu kan ...

senyuman zakwan trn dr mama die arr

lia berkata...

ha3 chamewhore d mana sahaja adlh best okeh... x perlu gadjet mahal2 ;)

zarena heeney berkata...

hahahahah sama la kita
dlm jem pun blh snap snap lg

eB berkata...

kiter gang :)

Nadiah Sidek berkata...

saya suka ambil gambar. gambar sendiri tak banyak sebab duk ambil gambar je kerjanya :p

mummy_ayu berkata...

sama la kita...dulu Ayu balik keja, memang time fav untuk snap2..sambil layan jam..org sebelah pun heran sbb dok posing sana sini..sekarang jer dah kureng skt sbb tak layan jam dah..tapi curi gak masa posing bila ada time..

Mama Naufal Nufail berkata...

samelah kita nad.. mak, pak, anak2, semua same.. :-)
Peduli ape org nk ckp ape2 pun, yg pntg tu kenangan kami anak beranak..

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

hehehe sama la kita kdg2 selca jer gambo sendiri haha

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

sama lah tp k.eija je yg suka bergambar, Mr Papa x suka..huhu

mmg obses betul dgn camere n Hp, kalau HP off rasa xsedap hati bkn sbb x leh nak call tp sbb x leh nak amik gambar..heheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...