08 Mac 2013

Akhirnya! BE/CPUV Ke 5 Muncul :)

Rezeki jangan ditolak, musuh jangan dicari
Apa-apapun TQ pada kawan-kawan yg sudi dtg sini :)

BE/CPUV ke-5 untuk 2013
BE/CPUV pertama untuk Mac 2013
Ada 3 BE/CPUV yang masih dok running / on going
Dan kesemua BE/CPUV yang masih running tu ada kat blog sebelah!
So, takde mengharap sangat pun, huhu




Rezeki masing-masing
Takde apa nak dibanding-bandingkan pun
Saje nak kongsi rasa gembira, hihi...


p/s:
Cheque Nuffnang dah selamat sampai semalam, Alhamdulillah :)



BE [5] - 2013

10 comments:

♥cikmOt♥ berkata...

ada jugak be...akak nan ado...huhuhu

Mama Damia berkata...

ramainya dpt cheque dr nuffnang..rezeki zakwan dn nayli :)

syawalsimpsons berkata...

alhamdulillah BE menjelma jua

farra8979 berkata...

wah, bestnya... untung la... ^^

amiey lee berkata...

wahhh bestttnyee...kita ni duk peram lagi tak cukup2 nak cash out... hahaha baru duk ada 42 hinggit... dr last year sbb stop bliging..skrg baru nak start balik..tak taula kalau nuffnang nak kasi be ke tak huhu trafik langsung kelautt

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

Alhamdullillah, tumpang happy..

besh tu cek dh sampai n BE menjelma lagi..

Zarena Heeney berkata...

byknya dpt
ena 1 jea huhuhuhu

fieda berkata...

kak fieda pun baru sampai gak cek smlm..

ALoNa CintamaniszLite berkata...

dh sampai??? wah..dorang kasi serentak ke?? Sbb ramai gak tgk blogger dok tayang cheque nuff masing2. Ada yg tunjuk nilai...ada yg tak..hehe..Perkara biasa..

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

tahniah nad

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...