25 Mac 2013

Ada Yang Cari Kad Kahwin Zakwan?!

Tak hagak-hagak tau! Haha!
Terkejut masa mula-mula tengok kat Nuffnang aritu
Ada jugak yang mencari kad kahwin Zakwan kat sini, hihi

Zakwan mak ni baru 5 tahun dek non!
Sabar-sabar ye sekalian, haha!
Nanti-nanti 20 tahun, 25 tahun akan datang
Sampai la kad nya tu ye
Kalau diizinkan Allah...:)

Kengkadang tu memang pelik-pelik kan
Keywords yang orang dok cari-cari sampai ke blog kita ni
Naseb baek setakat ni masih takde lagi keywords yang berunsurkan 18SX
Haha!
Blog khas utk anak-anak dan keluarga
Mana ada citer pasal porno-porno kan? 
Salah channel la tu ;)




Hari tu ada kawan yang tanya
Cemane nak tengok keywords ni?

Keywords ni MamaZN tengok kat akaun Nuffnang
Kalau kawan-kawan nak tengok jugak
1st of all kena ada akaun Nuffnang dulu la ye
Tengok dari blogger.com ni pun bleh jugak
Cer try godek-godek ^_^


p/s:
Tiap-tiap hari, tah berapa kali daaaa masuk akaun Nuffnang ni, haha!



8 comments:

syawalsimpsons berkata...

mencari kad kawen...waaaa hebat zakwan ni

Sue-Rya Qistina berkata...

HAHAHA..diorg ni saje je kan. ntah pape keyword diorg cari.mujur bkn edisi 18sx

zarena heeney berkata...

betul tu ena pun suka tgk apa yg org lain cari di blog ena nie

Adlin Mohamad berkata...

kita masuk nuff sebulan sekali kot rajin tul nad ni ekkeke

LYAfrina berkata...

hhehe..gaka zakwan mane y cari ni?

Ya ALya berkata...

Yg cari ni mst zakwan tu ex boyfrens dia kot...hahaha...

Masya berkata...

ni mesti org carik kad pemain bola aidil zakwan tu kot.. salah eja ptt zaquan kikikikiki...

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

zakwan lain tuh hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...