06 Februari 2013

Wordless Wednesday : DAH PANDAI MENIRU!

Pantang la dia tengok apa kita buat
Dia pun nak ikut jugak
Tiru cemane aksi kita tadi
Kemain tau! :)


Nak amik gambar Mama, katanyaaaa ;)


Nampak ke tu, kalu tengok ikut mulut? ;)


Suka la tu, kengkonon berjaya dah :)


Haaa, ni paling tak suka skali ni - masuk hp dalam mulut! Basah!


Peringkat umur macam ni memang kene pantau selalu
Sebab dia dah pandai nak meniru aksi org dewasa
Kita makpak ni kene la berhati-hati jugak
Sebab budak-budak ni dokkk perati je apa kita buat @ cakap


p/s:
Jaga, jagaaaaa... Ada yang memerhatiiiii 
~ Bak kata Kiah Propa :)




19 comments:

Sue-Rya Qistina berkata...

betul3. umur cam nayli ni mmg dah start meniru apa yg org sekeliling dia buat.

♥cikmOt♥ berkata...

hehehe, iris pun sama...asyik nak slide jek kalu nengok abam kakak dia main tab...cam dia tu pandai sangat...hehehe...

rindu kat iris...

eima berkata...

hahaha alisha pun sama ... iskh stress betui ..

smlm aku lap dvd fahim ngan bj aku pastu minah kecik tu tiru die amik dvd yg aku kasi die pun lap jugak hahahhaha gelak besar jap aku kat die ...

fazilzura berkata...

amboi2 , pandai dia nak snap gmbo org yew

Ya ALya berkata...

mmg betul pun....cam marisss ni mmg suka tiru aksi org dewasa....

Chekgu Azrine berkata...

hahaha..betul2..memang semua budak mostly copycat

suhaina laui. berkata...

Lawok ngat nayli ni..nad brape kg ye si tecit ni tembam xsurut..safiya dh surut skit..

*∽ IZAN ∽* berkata...

Ha ha ha! Betul tu... paling tak bleh blah semua benda nak masuk dalam mulutt.... grrrrrrrr

Falsya berkata...

meh amek gambo ngan auty meh...;)

Adlin ✿ Queen Of 3 Princess ✿ berkata...

Hahaha mmg kena pantau kalau x jahanam phone pernah sekali kyreen campak phone dlm adunan apam ...terbeliak je la mata mak ni kekeke

LYAfrina berkata...

hihi..comel j aksi nayli ni..

kt sbg org tua jgk harus mnunjukkan contoh y baik2 dpn anak.. sbb ank mcerminkan diri kita... ank jgk mdh meniru dgn apa y kt lakukan..

mamalieyna berkata...

Ahaks..budak bijak gitulah :-)...

ieyda berkata...

nasib baik xmuat masuk mulut, kalau x, semua rongga dalam mulut tu dia ambik gambar...hihihiii

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

ohh dah pandai dah, sama la mcm ziqry, dia plg suka buat apa yg abg dia buat...followers la katakan...sekejap je dia belajar sekali pndang terus ikut.., mmg kena selallu memerhati n tegur apa yg dia buat..

mamafarah4 berkata...

betul tu nad..mak bapak kene hati2 la dgn kelakuan dan kata2 bila bersama diorang..
tapi bila anak2 ni dah bercampur dgn kawan2 kat taska, alahai keluar plak perkataan bongok la bila kat umah..menyirap tul bila dengar..hehehe

Aisyah Husaini berkata...

ha ah kak anak kite pun same sume nak ditiru nye adoiiiii..lau tgok tv pun kena hati2 tau sume ditiru nye..aksi superman pun tiru adoi mak

Fieda Rafli berkata...

amboi pandai..

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

hehehe nayli2 comel sungguh

Myra Jay berkata...

Hheeee, memang comel :D

Budak2 baya camni memang mudah mengikut apa yg dia nampak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...