18 Februari 2013

Weekend | Full Dengan Aktiviti, Tapi Hati Kosong...

=/


Weekend kami walaupun ada aktiviti yang dilakukan
Tapi hati MamaZN kosong
Layan ZakwanNayli, tapi takde perasaan huhu!
Luaran nampak happy, tapi dalaman sepi =/
Ksian dorang, Mama diorg hipokrit seketika, hukhuk!

Malam tadi jumpa ini di FB
Cuba utk praktikkan setiap malam 
In shaa Allah


Short entry jek ni
Banyak nak cerita lagi, tapi kosong
Tengok la, kalu cepat recover, ada la next entry utk hari ini
Kalu takde, harap maklum la
Jiwa mintak MC, haha! ;)
Weekend baru ni tak berjaya nak push diri utk kembali normal
Curi masa di hari Isnin
Harap-harap tak berterusan sampai hujung minggu depan


Ada yang sudi 'pinjam kan telinga?'
Ada yang sudi 'tumpangkan bahu?'


 

25 comments:

ieyda berkata...

ieyda sudi.....

Mama Ukail berkata...

huhuhu...nsb kita serupa.tajuk cam kena kat jiwa kita gak....skrg nie mkn hati sorang je la.huhuhu.....

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

Hati kosong..knape nad..mstilah sudi jd pendengar setia, nak tumpang bahu pun boleh..

Hope cepat2 recover ye...
Bykkan berdoa moga ditenangkn hati..

yang baik Ishak berkata...

sabar yer...

Adlin ✿ Queen Of 3 Princess ✿ berkata...

luahkan je nad ..ringgan sikit rasa ..sabar la tgk anak2 sure ilang sikit stress tu

Sidratul Muntaha berkata...

huuhuhuh
setended la mak2 org ni kdg2 ade krisis.
aku ni senin ni takdelah lemau tpi sambil lewa sikit
ngape ntah malas..

Falsya berkata...

kite sudi...pilih je bahu mana n telinga mana..;)

syawalsimpsons berkata...

sue ada..cari la sue...sentiasa je untuk kengkawan ni..cepat2

Mama Naufal Nufail berkata...

haha, memg kdg2 klau kita ada ape2 yg tgh serabut dlm kepala otak, kita tetap msh boleh tersnyum bl berdepan dgn anak2..
akk mgkn x tau ape mslh kamu, cume akk boleh katakan, cube abaikan, biarkn ianya pergi jauh2.. haha..

#sebb akk pun byk gak org yg menyerabutkn kepala hotak ni sejak nufail x sihat ritu.. inilah dunia nad..

mama ila berkata...

semoga semuanya kembali tenang yer =)

♥cikmOt♥ berkata...

nak pinjamkan telinga...belum korek lagi ni...hahaha...

kembali ke normal soon...

Ya ALya berkata...

Nape ni.....

Alyyani Anuar berkata...

take care nad. dalam ceria2 nad bila jiwa kacau kita as a woman semua serupa. lebih suka menyendiri. speedy recovery ye. :)

fazilzura berkata...

uhuhuhuh sama la , diri ku pung..

serabut otakpsl bbysiter.. susah hati bile mak ayah kne jaga cucu even diorg x sihat .. aduyaii

Sue-Rya Qistina berkata...

kdg2 kita sebagai ibu perlu ada masa utk diri sendiri. rasanya nad perlu pamper urself kot utk tenangkan dan kembalikan keceriaan tu. pegilah mana2 spa :)

ALoNa CintamaniszLite berkata...

itu bkn hipokrit...itu adalah pengorbanan. Nad senyum tawa depan suami dan anak2 tp dlm hati nad ada kerunsingan dan masalah...itu adalah pengorbanan.
Hipokrit ni menjurus ke perkara yg lain. Mcm tak sesuai utk situasi nad ni, ngee..

wan nurul hezrina abd halim berkata...

nurulpun agak malas hari nie..lemau sungguh..merahpun tak bape sihat..nad hadiah nad dah lama sampai..nie baru nak bgtahu.arituh alik melaka dah amek.tq yea.cumil=)nnt up entry insyaallah=)

lieyalatif berkata...

nape ni nad...lain mcm jek ari nie...sedih ke...jgn le camtu key...kami kawan2 sentiasa doakan nad hepi...

senyum sikit?...haaa kan comel tuu :-)

Gieyana berkata...

b strong k Nad..moga semuanya baik2 jer k..

kak G before ni pon down..rupa2nya down psl akak preggy..:-)

Gieyana berkata...

maksud kak G..sebelum tau yg kak G nie preggy lah..down yg teramat sgt...:-)

Sket2 nk sensitive x kira dgn sapa pon..:-)

mamalieyna berkata...

Sedih sgt bunyinya..hu... hrp dpt kembalikan jiwa yg penuh keceriaan... t.care nad..

Lily@MamaZaraZareef berkata...

Hope sume akan kembali ok cpt2 k..be strong!! :-)

Lily@MamaZaraZareef berkata...

Hope sume akan kembali ok ya..take care nad..

fieda berkata...

kita pun sudi..

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

sudi2 kite sudi nad

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...