27 Februari 2013

Tukar Lokasi Serta Merta!


Lepas dah hajat tak kesampaian tadi tu
Lokasi yang dapat dipikirkan adalah Jusco Equine
Huhu, moh le kita ke sana jawabnya
Window shopping saje...

Dah lama gak tak terjah Jusco ni
Jusco Bukit Tinggi pun dah lama tak pi, hehe
Eh, bile ek J-Card Day lagi?
Takde feel nak shopping-shopping aritu
Sebab nak tggu J-Card Day jek ni, haha!
Tapi tah bile, taktau la pulak




Jalan-jalan dalam Jusco jap
MamaZN cari legging utk Baby Nayli
(eh, tadi kata window shopping jek??! haha!)
Terbeli! =p

PapaZN pulak pi layan Zakwan main kat arked mainan tu
Abes la token RM2
Takleh banyak-banyak, rugi, haha!


Minah rempit ni, kekkekeek! =p


Zakwan baru 1st time mende alah ni
Ala, mainan yang ketuk-ketuk kepala crocodile tu
Gelak kemain lagi Zakwan, haha!



Dah abes token RM2, Zakwan suruh tukar RM lagi
Takmo MamaZN!
Trus ajak dia pi makan
Zakwan ni peel dia
Kalu tau nak pi jalan mana-mana
Dia takmo makan kat umah
Dia sanggup lagi tunggu sbb nak makan kat luar
Walaupun beli air kotak Milo kat Petronas
Adeyh, apa daaa Zakwan ni!

 
Seronok Zakwan naik atas mende tu
Bergegar-gegar-gegar jek, haha!
Zakwan kata, best la Papa! Hahaha!
 

Taktau nak makan apa
Last-last pi terjah Arena food court jek
Zakwan ngan Baby Nayli makan nasi ayam
MamaZN nak rasa sizzling yee mee


Tapi tak sedap! ={


Ulang soalan balik semula la, hehe
Eh, bile ek J-Card Day lagi?

 

15 comments:

MRS. K berkata...

buat masa skang aktiviti soping baju bajan hadif diberhentikan. nak sopim sakan kat bandung nanti.. hehehe

syawalsimpsons berkata...

sue pon tak tau bile lagi J card ni..tunggu gak

syawalsimpsons berkata...

sue pon tak tau bile lagi J card ni..tunggu gak

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ berkata...

kat one utama awal bulan march nanti...

Delimasari berkata...

shopping

amiey lee berkata...

nad... setujuuuu mknn food court kat jusco equine tak sedappp... heee kta kalau g sana mkn kt pizza ataupun kfc ataupun teppayaki aja.... takde johny huaaaaa... nad apakata kita buat2 terserempak kt sana hahahahahaha...kta hari2 pegi pasar selangor tu...kekadang singgah jusco equine heeee

Ya ALya berkata...

ya memang tak tahu bila J-Card Day..shopping kt jusco tersangatla jarang....

ALoNa CintamaniszLite berkata...

akak takde j-card lagi...tunggu aeon jusco bukak kat taiping dulu, hehe..

**jiwai lah anak2 yg sedang membesar ni...insyaAllah...pasti akan menjadi kenangan terindah utk dikenang bila masing2 dh besar nanti...

Sue-Rya Qistina berkata...

klau x silap AEON ada buat baby/kids fair 17 feb-3 mac. tp x sure lokasi mane. ade dpt sms aritu

zarena heeney berkata...

tak tahu bila J-Card

Zura@Iwan berkata...

ha tk dpt main playground kt tasek cyberjaya tu..

main kt dlm jusco ni pun ok dh tu...

aikk terbeli Nad? hahaha

mama tisya berkata...

jcard day yg terdekat jumaat ni kt wangsamaju..jom2..hehe

ch@ berkata...

Lama dh x shopping kt jj. Eh ye ke? Hahaaa walhal br g beli kasut hr tu kan. Adoiii...

Comel nayli tu. Tonggek hbs.

eima berkata...

hmm aku ni dah la tak soppin.aku kan kedekut ..hihi

jcard tatau la bila.

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

xtau j card tu bila nad

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...