16 Februari 2013

TIGA BELAS Tahun! :)

Kenal sejak kat skolah (form 4 - 1998)
Tapi betul-betul nak kenal (puiii! =p) , lepas SPM (2000)
16/2/2000 - 16/2/2013
13 tahun dah, haha!
Lama gilerr kot!
:)

Saje nak mengimbau kenangan dolu-dolu, hehe
Zaman PapaZN selim melim, slim river =p








Di sini pertemuan bermula ;)
Ecececece, malu iols! =p


Ni bukan wedding anniversary
Tapi tarikh kenangan mula2 berkenalan secara rapat
Ewwww! Hahahahaa! Goli den! =p



Moga kami terus bahagia di samping cahaya mata tercinta :)
Love U! :)


17 comments:

Adlin ✿ Queen Of 3 Princess ✿ berkata...

ooo 1 sekolah rupanya ..cinta monyet kita x kekal kekeke tp syukur dapat di temukan jodoh dgn papa 3k skang ni hehehhe ..lama tu 13thn kita kalau campur masa kenal,bercinta adalah 10thn ..

syawalsimpsons berkata...

kikikikiki...selamat ulangtahun perkenalan 13 tahun..lama tu...mmmm...mmg slim river papaZN ni..kikikikki..sweet je....

MRS. K berkata...

Hepy anniv hahaha
Nnt watsapp ye nk pesan ape

Selipar Putih berkata...

alhmdlh..13 years mengharungi liku2 hidp.insyallah nurul tau both of u boleh lalui bersama lagi untuk cbrn2 dan ujian pd ms akan dtg...

Ya ALya berkata...

Seratas......amin....

Nida Mohd berkata...

muda remaja gitu..bestkan kalo kita leh selim melim balik masa zaman muda mudi dulu..

Ismaliana Sulaiman berkata...

wahhhh...cinta jaman2 sekolah dulu ea nad.. alhamdulillah semoga bahagia & setia hingga hujung nyawa yer...amin.

lia berkata...

Fewitttttt....

Cer ingt kenangan dolu2 dgn papaZN... Mesti blushing ekekekeeee

ch@ berkata...

olo-olo-olo comeynya...
sweet betul, lama la tu 13 thn.
aku zmn skolah kaki lelaki, tah mana satu bf den. taktau, ramai benor.

tahniah buat pasangan spoting ni, suka sgt ke'spoting'an papaZN tu.

wish both of you, all the best, kekal bahagia hingga hujung nyawa-insyaALLAH.

@e_da berkata...

Hihiii makin lama makin syg.... Moga bhgia hingga ke syurga nad

Masya berkata...

hihihihihi.. mengibau memori ni... moga kekal selamanya yer... suka tgk korang senyum.. dua2 nampak gigi

ALoNa CintamaniszLite berkata...

owh, ingatkan korang dh mula rapat kot sebab selalu balik naik bas sama2 ke teluk intan, hehe..

kira ok ler...rapat dh abes SPM...

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

Mengimbas memori zaman perkenalan...Sweet je Cinta dr zaman2 sekolah lg
Moga kekal bahagia hingga ke hujung nyawa...amin.

ieyda berkata...

hepi 13 utk nad n husband.....

Nana berkata...

Eh sama la kita kenal masa form 4
Tp skolah lain2 :-)

mamalieyna berkata...

Hehe..suweeet..:-)

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

satu sek rupanya...moga berkekalan till jannah yer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...