01 Februari 2013

Takde Tempat Lain Ke, Nayli? ^_^

Gaduh la cemane pun
 Biar la kena marah dengan Abang Zack cemane pun
Penghujungnya nanti, riba Abang Zack jugak yang dicari :)

Punya la luas tempat lain nak diduduk
Riba Abang Zack jugak yang Baby Nayli nak
Empuk sangat ke pun?
Hehe

Mama risau, Abang Zack lenguh jek
Abang Zack tu dah la selim melim sekarang ni
Baby Nayli lagi 'ada isi' banding ngan Abang Zack, hihihihi....


Naseb baek Abang Zack no hal jek =)


Abang Zack tersenyum dalam keterpaksaan =)


Ni time balik kampung aritu
Punya la luas lantai tu, Abang Zack jugaaaakkkk yang dicarinya, haha!




Abang Zack muka berlagak, haha! Tahan sakit ek bang? =)


Baby Nayli, Baby Nayli
Muka takde perasaan! =p



17 comments:

Lily@MamaZaraZareef berkata...

so sweet ok nayli..manjanye ngan abg zack!! semoga dua beradik ni terus kamcing hingga besar nanti k..^_^

Budak Kampung berkata...

2 la rahsia kasih syg kan abg wawan

lia berkata...

Adore sgt2 dgn abg Zack... Such a super cool brother... Cayalah

mamalieyna berkata...

Alolo..sweet sgtlah.. steady je abg zack :-)

Zareen Johari berkata...

Alaa mama ni..kalu nayli dok atas lantai hbslh kotor bj cun nayli..hehe...

Ibu Ann berkata...

sangat comey...

Aini berkata...

manjenye dia ngan abg dia...

Amieynna berkata...

skarang ni mcm ketagih pulak baca blog mamaZN ni. hehe.

Nampak dah Nayli punya perasaan kemanjaan seorang perempuan.. hehehe

Asyifa Mustaffa berkata...

dia tau tu abg dia.....:-)
geram tgk....! Montok aje nayli ni.....

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

Alahai sweet je..
Nampk sgt dia rapat dgn abg zack dia tu..

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

nayli manja dgn abg tu hehehe..suka tgk dua bradik ni

Aisyah Husaini berkata...

ya Allah comelnye la dua orang ni : )
takpe kak nad bagus dorang rapat2 ni

lia berkata...

abg Zack mmg coolest brother in da world... cayalah....

Mrs. K berkata...

adik abang! hahaha...

ALoNa CintamaniszLite berkata...

dia syg abang dia...
abg dia pun syg kan dia...
senyummm....

kayyana berkata...

hahahaha.. nmpak beno peha abg zakwan tu lagi sedap dr lantai ye nayli.. comellah nayli ni.. rasa nak geget geget je

ieyda berkata...

dah lah peha zakwan tu kecik dari peha nayli, leh lak dia landing situ...sian abg zakwan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...