15 Februari 2013

Siapa Dapat FM LONDON & FM PANGKOR ?

Sepertimana yang diwar-warkan kelmarin kat entry ini:

Hari ni MamaZN umumkan sape yang menang ek :)
Harap kawan-kawan sekalian dapat terima keputusan ni dengan hati terbuka ye
Pemilihan berdasarkan cabutan undi
Gigih la malam tadi gunting satu-satu nama, hihi
 
Tahniah awal-awal pada semua pemenang :)
Nanti, jangan lupa kasik alamat kat nadyaewani@gmail.com




Pemenang FM LONDON & barangan KLEENEX seperti gambar di atas adalah :

BIG BEN ~ Sidratul Muntaha
DOUBLE DECKER ~ mamafarah4




Pemenang FM PANGKOR & barangan KLEENEX seperti gambar di atas adalah :

1. noorzie
2. syawalsimpsons
3. fazilzura
4. Mama Mya
5. UmmiQusyairi


Yeay!
Tahniah kawan-kawan! :)
Nanti, jangan lupa kasik alamat kat nadyaewani@gmail.com

 Pada yang tak berjaya, jangan putus asa
In shaa Allah...
Panjang umur murah rezki, MamaZN buat GA lagi, hihi
Apa-apa pun, thanks kawan-kawan semua yang selalu dtg sini :)


21 comments:

♥cikmOt♥ berkata...

tahniah kepada yang menang...

nad dah terima ke lum surat dari akak???

sue zainun berkata...

tahniah yg dapat FM yg comel itu..hehe

ieyda berkata...

sedeynya xdpt FM impian....
tp xpelah.kepada semua pemenang, tahniah ye....

Sue-Rya Qistina berkata...

hohohoho..mcmane la boleh terlepas GA kali ni. hehehe. xpe, next time bole try lagi. tahniah kpd pemenang! FM tu yg plg best tu

Myra Jay berkata...

Ala takdak rezeki..

Appaun tahniah pada pemenang ;D

Ibu Lala berkata...

tahniah kepada sume pemenang...

noorzie berkata...

yeahhhh...tima ksh byk2 kak, nnt sy email alamat ye...

tenkiuuu...:)

Chekgu Azrine berkata...

Tahniah semua yg menang!

Adlin ✿ Queen Of 3 Princess ✿ berkata...

tahniah yea ..huhuhu x sangkut kalau x bonus hadiah bday mak banak 3 hahahha gurau je

fazilzura berkata...

SYKURRR... naik jgk nama ku ..

nnt ku email yew

Ya ALya berkata...

Tahniah pd yg menang.....

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

Tahniah kepada semua pemenang..:)

mamafarah4 berkata...

alhamdulillah menang lagi..hehehe..tapi harap2 jgn la x sampai lagi ye...sedih tau..kat mana ntah cicirnya..

syawalsimpsons berkata...

alhamdulillah tak dapat big ben pon takpe..janji ada kan...

CheNamNam berkata...

Tahniah kepada pemenanggg...:)

Gieyana berkata...

tahniah pd yg menang..

Ayu..kak G fm tue leh..mengidam nih! Hahahaha...:P

Asyifa Mustaffa berkata...

x de rezki...huhuhu...
tahniah pada pemenang...

Sidratul Muntaha berkata...

eh?!
kami menangkah?!
syukur alhamdulillah..
mgm idam sgt Big Ben tu..
mekasih ye Nad..

Sidratul Muntaha berkata...

eh..aku dh komen ke belum?!
ahaha.
weih..
tq arr sbb pilih as winnner
ngences woo aku dgn big ben tu..
kak G..
nak fm takleh la...
kami belanja pavlova.
alallalalaa!

yang baik Ishak berkata...

alamak... terlepas pulak
tahniah kepada pemenang, nampaknya belum ada rezeki lagi tahun nie...
sabor je lah

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

tahniah pd yg bertuah tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...