28 Februari 2013

RIMBA BARA Kembali! ROCK Oo!

Hari ni citer ni start ditayangkan
Teringin nye nak tengok!
Dari minggu lepas dok ingatkan PapaZN 
Ajak dia pi tengok citer ni, hehe

Citer Rock yang dulu kitorg tengok, hehe
Mesti la tengok, sbb dia wat shooting kat Taiping, haha!
Banyak kenangan woooo ;)
Tapi yang Rock Oo! kali ni Hasnol Rahmat takde, ganti Pekin
Tapi apa de hal...! 
MamaZN nak tengok Khir Rahman dgn Que Haidar, weee! :) 
Tengok trailer pun dah lawak giler kottt! ;)


kredit pic to google!


Mesti banyak lagu-lagu rock kapak tuuuuuu...!
Hehe
Best, best! :)


p/s:
Rasa macam nak pi tengok la Sabtu ni :)





16 comments:

syawalsimpsons berkata...

sue pon nak G tgk sabtu ni, jemaah mau..kakakakkak...egat nak G lunch ni tak tgk tiket..kikikikikiki...rock oo...tak sabaq nak tgk amy mat piah, jijo, black, rimba bara, malaikat maut..kakakkakak...

gugusan hari2 mengejar seribu bayangmu kamelia...hohhohohohohoho

Sue-Rya Qistina berkata...

tu la kan, tgk iklan mcm best je

mummy_ayu berkata...

ah ah..dah kuar dah cita nie hari ni kan? hubby Ayu suka la nie.dia minta sgt cita nie dlu masa yg 1st tu..

:: Cik Viva :: berkata...

yes..saya pun nak tengok cite ni...mesti best sebab filem rock dulu best...rockk oooo

eima berkata...

besh ke cite ni .. aku tgk trailer pun cam tah pepe .. hahaha

MaMa3HerOO berkata...

mmg best citer ni..yg first dlu da tgk..nk tgk wayang x dpt la..ank kecik lg..kang melalak pulak dlm panggung..ekeke..tggu dvd kluar bli..

Sura Mohd berkata...

jom tengok..

lia berkata...

bajet nak amik cuti dgn Mr Fallah nak p tgk cter ni... tp mcm xde masa jer uhukssss

ieyda berkata...

husband ieyda pun nk tgk jgk cita nie, dia ckap cam best,,,tp rasanya beli CD je kot...hihihiii

nini berkata...

hehe...nanti dah tengok story tau best dak..hehe...=D

Sidratul Muntaha berkata...

citer rock tu je dah kelako
rasanya ni lagi kelako

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

a'a tingin gak nk tgk hihi

Nida Mohd berkata...

sy pun teringin nak tengok citer ni..tp tu lah En hubby tak bape minat tgk citer melayu..huuu

eT berkata...

sonok gak sekali sekala layan rock kapak..hehe..jom 2geder2..

ALoNa CintamaniszLite berkata...

taman tasik taiping....

zarena heeney berkata...

tak tahu la berkesempatan tgk ataupun tdk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...