04 Februari 2013

Rezeki Akhir Januari :)


Terselit jugak nama saya di situ :)
Alhamdulillah

Ni giveaway kat blog Kak Ida PnStoberi 
Ingatkan Kekda pilih sorang jek
Rupa-rupanya 20 orang yang komen tu sume-sume pun dapat
Bestttnyeeee!



Suka join Kekda, sebab hadiah mesti best-best! ^_^
TQ Kekda! :)




Kemenangan [4] untuk 2013


 

16 comments:

syawalsimpsons berkata...

tahniah...rezeki

Sue-Rya Qistina berkata...

nama sue pun ada di situ. huhuhu. baru terperasan, kalau nad x up entry ni, mmg sampai ke sudah sue xtau. hahaha

lia berkata...

wahhhh suke2 tgk kawan2 dpt adiah...

@e_da berkata...

memang bertuah nad ni... heheh tahniah

Huda berkata...

tahniah nad! rezeki tu :)

Fieda Rafli berkata...

tahniah nad..

mamalieyna berkata...

tahniah..syoknyee...

IntaNBerliaN berkata...

tahniah.. murah rezeki :-)

*pasal yang link utk segmen promote blog tu, bkn bagi dekat entry tu.. saya belum up kan lagi entry untuk segmen tu.. :-)

nnati dah up, sudi2 lah join yer.. :-)

Lily@MamaZaraZareef berkata...

dpt hadiah lg ya..congrats..:-)

Adlin ✿ Queen Of 3 Princess ✿ berkata...

rajib btul join ga ..kita lama dah bersara hihihi

Masya berkata...

tahniah nad, eh² nama saya pun ada.. hihihihihihi.....

ieyda berkata...

tahniah...rezeki di awal tahun nie...

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

tahniah...

PUANSTOBERI berkata...

bagi je seme.. senang.. takyah nak pikir2 lagi. hikhik..
tggu ya.. adiah on d way.. huhu.. bz nau.. (T___T)

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

Alhamdullillah, tahniah nad

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

tahniah nad..murah rezeki

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...