22 Februari 2013

Projek Apa Tu Hah....?! ;)

Ada 1 malam bila ntah, dalam minggu lepas la ni
PapaZN balik lambat
Pi bersihkan sket-sket umah sana nun
MamaZN plak tengah sebuk la kemas-kemas dapur
Sambil berkemas, sambil tgk-tgk kan bebudak 2 orang ni
 
Ni ha, tah apa tah projek depa ni
Elok pulak tu khusyuk tak sedar mak nya amik gmbo diorg, hehe


Ni tak lain tak bukan tengah ngadap handphone PapaZN la ni
Zakwan tolong MamaZN jaga Baby Nayli
Dia tgh asyik layan youtube
Cara senang nak jaga Baby Nayli - ajak Baby Nayli tgk sama
Hehe
Bijak, bijak...


Masa baik, baikkkkkk sangat
Masa kelahi......... Paham-paham sendrik je la, huhu!



18 comments:

ieyda berkata...

tersenggeng2 kepala 2 org tu...hihihii
comel lak...

Nory Zoulkefle berkata...

budak2 zaman sekarang ni makin up to date...semua benda die tahu...kdg2 dorang lg pandai dari kiter...hehe

lia berkata...

haaaaaa Zakwan & Amsyar sama la... p ajak adik depa tgk youtube & boleh pulak adik2 redha jer dengar ckp abang2 tu kan ha3

mamalieyna berkata...

Hehe..senyap2 ada makna ye.. :-)

Biasalamdua beradik... comel jer !

Adlin ✿ Queen Of 3 Princess ✿ berkata...

beriya kepala nayli cam dia nk konker itu phone kekekke

Noli@Ibu Wafa berkata...

bestnye main sama2 yer..

Nida Mohd berkata...

hehe..sama la anak2 sy pn time baik berkepit je..kalo gaduh ibu nya jadi tarzan

mama ila berkata...

amboiii..ingatkan duk wat ape..tgk youtube rupanyer yer..hihihi..tgk upin ipin ek?? ke boboiboy?? =)

Zura@Iwan berkata...

ingt ka apa yg dorang duk teleng tu..rupanya tgk hphone..hehe

Gieyana berkata...

asyiknyer kedua2irg depa..cfm x ganggu mama dier..:-)

Selipar Putih berkata...

ya ampun..bibik ingt nengok pe la tdi. bgs abg z..keeping up abg z

ALoNa CintamaniszLite berkata...

Budak2 skang ye...pandai cari hiburan mcm tu, hehe..

mummy_ayu berkata...

ingat buat la tadi..he he he..

Liza berkata...

Budak2 klau dgn gadget, memang terus jadi behave. Hehe..

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

Mcm tu la adik beradik...klau gaduh pun lps tu cpt je berbaik.

*ekspo buku islam 6 putrajaya tu dekat presint 3, kompleks perbadanan putrajaya. Xde la sebesar pesta buku pwtc tp boleh la kalau nak mencari buku islamiah n alquran disamping novel2 n mjlh sbb ada booth dr karangkraf.

Ya ALya berkata...

Gadget dgn budak2 skrg nmg xdpt di pisahkn...

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

hehe buat projek sama2 yer 2bradik ni

mamafarah4 berkata...

gitulah anak2..kalo bersama tu ada jer nak digaduhnya..bila sorang tak ada mcm mencari plak..tomei!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...