26 Februari 2013

Pertemuan Dengan 2 BLOGGER Yang Rajin Ber'Contest' :)

Assalamualaikum
Arini lambat bersiaran
M to the I to the G to the RAIN = Migrain!
Huhu! =[

Okeh, pagi ni nak citer aktiviti kami ari Sabtu lepas
Pagi kitorang pi Pasar Borong Selangor
Top-up lauk-lauk basah
Uiiii, best betul pi pasar pagi-pagi buta
Lauk-lauk masih banyak dan masih fresh! Best!

Pastu tengah hari kitorang kluar lagi
Kali ni memenuhi jemputan rakan alam maya ;)
Sebab dah dijemput kan...
Sebolehnya kami cuba penuhi undangan tersebut
Masa ni la pun nak jumpa kan, hihi
Kiranya ni pertemuan pertama la ni ^_^

Kami ke Dewan Banquet, UPM
Sempena majlis perkahwinan adik Wan Amira @ IbuEmir

Walaupun UPM nampak dekat jugak la dengan umah kami
Tapi sebab ikut pintu belah lain
Dewan Banquet ni terasa jauhhhhh ke dalam, huhu!
Sepatutnya kitorang ikut pintu masuk dekat Lebuhraya Silikon tu
Tapi kami plak ikut pintu dekat Mardi sana
Memang jauhhh!
Tapi seronok jugak la
Dapat tgk kehidupan students UPM kat dalam tu, hihi
Teringat zaman dolu-dolu ;)
1st time ni kitorang masuk UPM


Kitorg dh sampai!


Masuk-masuk kat pintu dah jumpa Mira ;)
1st time kot jumpa ni, hehe
Dah beramah mesra jap, pastu kitorg pi makan dulu


Turn PapaZN makan dulu, huhu


Time makan tu, Mira pun ada datang sembang-sembang kejap
Walaupun ramai tetamu kan, Mira curi masa jugak la nak bersembang
Hehe, thanks Mira! :)


Zakwan yg suka makan nasi kenduri ;)


Dewan yang selesa, cantik, besar


Ketibaan pengantin
Adik Mira yang lelaki tu :)


Beramah mesra dengan Kak Ezna :) 
Kenal tak? Hihihihi.....
Kak Ezna ni sangat lah peramah... Suka sembang ngan dia
Tapi tu la, MamaZN ni kan pemalu... Haha!


Ni pertemuan kedua dengan Kak Ezna
Kali pertama time Zakwan menang tiket tgk wayang citer Spiderman dulu


Ni la hadiah utk tetamu, cantek! :)


Dah abes makan, nak balik tu baru la berpeluang amik gmbr dgn kakak pengantin ;)
Ini la Mira :)


Thanks Mira sbb jemput kami 1 famili :)
In shaa Allah, ada rezki lain kali, dapat la jumpa lagi ye... :)


p/s:
nak rehat jap, denyut2 pale! =[


29 comments:

IntaNBerliaN berkata...

a'aa la... hadiah utk tetamu tu cantik :-)

MRS. K berkata...

uiii yang.. belum kui 9 dah bersiaran tu kira awal la tu.. lambat tang mana? hehehe

dewan ni la masa pi buffet ramadhan taon lepas

syawalsimpsons berkata...

rehat dolu nad

syawalsimpsons berkata...

rehat dolu nad

MizzTina berkata...

umh akak dkt dgn upm ke?

lieyalatif berkata...

Sonok dapat jumpe geng2 blogger kan nad....lagi2 kalo pes time jumpe...mula2 ade malu2 tp lepas tu dah cm kawan lame gitu hehehheeh

Sonok zakwan dpt mkn nasibkenduri...pengantin pun cantik sgt...

eima berkata...

sila berehat .. tp hebat la ko kena migrain tp boleh lagi tgk cahaya ....

eima berkata...

sila berehat .. tp hebat la ko kena migrain tp boleh lagi tgk cahaya ....

Sue-Rya Qistina berkata...

bestlah dpt jumpa blogger kan.
meriah sgt wedding mereka :)

ieyda berkata...

ieyda lak semalam kene migrain....telan ubat panadol 2 biji, duk releks pastu time nak balik umah, dah ok...

teruk kan kalau migrain menyerang kita, rasa nak hempuk je kepala ni kat dinding,sampai ke mata rasa berdenyut2..
hari nie dah ok sikit..

Gieyana berkata...

bestnyer..dpt beramah mesra..:)

mummy_ayu berkata...

best2 bila dapat gather2.Ayu pun pernah gak jumpa Mira nie..2 kali gak..she is very friendly..

Adlin ✿ Queen Of 3 Princess ✿ berkata...

wahhh ramai rakan blogger kenal nad eyh best2

intanfirdaus247 berkata...

wah seronoknya berjumpa rakan2 blogger

CheNamNam berkata...

bestnyer dapat jumpa kengkawann...nanti bebila kiter laga-laga pipi plak ehh..balik kg nanti singgah GM tauuu...hari sabtu InsyaaAllah Cnn ader jer...:)

ALoNa CintamaniszLite berkata...

seronok....ramai yg nad dh jumpa. Berkawan bkn terhad...hehe..

Zura@Iwan berkata...

akak pun suka g knuri kahwin..hehe..

tmbh2 ada kwn baru nk kenal kan..

#Nad ada migrain gk yer? ada mkn apa2 supplement tk?

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

bila nak jumpa nad nie..
nak gigit kaki nayli hehehhe

zarena heeney berkata...

umairah pun suka mkn nasi kenduri
sedap katanya

jom join contest di blog ena :)

mamalieyna berkata...

Untung kenal ramai org, boleh attend majlis :-)

Alycia berkata...

bestnya..

hai, kita ni bilalah nk jumpe kan nad.. padahal dekat jer.. nad, kalau turun putrajaya roger2 la, bole jumpa ;)

Ya ALya berkata...

Bestnyer la dpt jpa bloger....

nadia berkata...

waahhh bestnyaa dapat jumpa emir yang kacak ituuueww :p

Ibu Lala berkata...

sedapnye makan nasik kenduri...

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

wah srnok bertambah lagi kenalan blogger yg nad dah jumpa..

mmg cantik la hadiah utk tetamu tu...

ch@ berkata...

Best-best. Bila mau jmpa sm ku bah.
KakNad...migrain pun entry pjg lbr. Kalo kita dh babai jwbnya.

Sidratul Muntaha berkata...

sebenier pengantin tu lawa tol..
meling2 aku tengok

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

cantik la nad hadiah utk tetamu tu

Ezna berkata...

berkawan leh mengeratkan silaturrahim. Akak pun rasa hadiah tetamu sangat cantik. Siap request nak warna purple lagi...hehehe...rupanya purple untuk orang lelaki....:-)

Moga dpt jumpa Nad di lain event pulak yek :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...