25 Februari 2013

Pergi Kedai Handphone MURAH SS15, Subang (Lagi..?!)

Huhuhu... Sedih!
Handphone rosak
Time CNY year plak rosaknya tu
Taktau la apa punca
Tengok-tengok skrin hp dah gelap gulita jek
Bunyi notification utk wassap & FB & SMS ada
Tapi takleh nak tengok, huhu

Rasa-rasanya Baby Nayli slalu masuk mulut ni
Tah bile la agaknya die buat keje
Pantang lepa jek, mula la diam-diam masuk dlm mulut hukhuk!

Balik dari kampung time raya CNY aritu
Sebelum ni MamaZN penah cerita kat entry bawah ni

Lokasi kedai KLIK SINI
  
 
Mula-mula ingat nak baiki jek
Tapi PapaZN cakap, dengan harga baiki tu baik la beli baru
MamaZN plak bagai pucuk dicita ulam mendatang la ^____~
TQ Papa!


Masih setia dengan Sony Ericsson ;)
Experia U
 Kredit pic from google


Takde la nak beli Samsung ke, Iphone ke
Ukur baju di badan sendrik -__-
Beli yang biasa-biasa jek, janji bleh online thru hp
Hehehe
Sambil-sambil BF Baby Nayli, sambil-sambil online la kekdahnya, haha!
Dasar! =p


p/s:
Masih bersedih hp lama rosak, huhu
Patah tumbuh hilang berganti
Nanti nak pi baiki gak la!
Tapi for sure data-data dalam tu dah ilang, uwaaa! 


22 comments:

♥cikmOt♥ berkata...

experia U??? best tak???

*∽ IZAN ∽* berkata...

pewittt!! ada orang dapat gajett baruuu!!

eh sama laa.. K.Izan selalu kalo beli HP mmg beli kat sini.. murah sket dari kat luar. Tapi cam biasa, once box opened considered sold already hehehe. tapi tu cara derang nak jaga quality kann.. tak mo la org pegang2 pastu tak jadi beli org lain plak yg dapattt. so far kitaorg pun beli kat sini ;)

syawalsimpsons berkata...

ok la tu dapat HP baru kan..walaupun yg lama rosak

Nory Zoulkefle berkata...

sony experia ni banyak jenis kan...comel2 jgak henpon sony ni...

Falsya berkata...

phewittt..henpong baru lerrrr..betul2..janji boleh online thru phone dh cukup..;)))))))))

lia berkata...

Alhmdlh ada rezeki b'hp baru... syg sungguh papaZN kat Nad kan... suka tgk korg tau...

ALoNa CintamaniszLite berkata...

ni hp yg leh masuk air tu ke?? yg tahan 30 minit dlm air tu, hehe..

Adlin ✿ Queen Of 3 Princess ✿ berkata...

kita guna bb asben dia plak guna ace plus je nk up2 x mampu kekeke

Zee Suhaini berkata...

akak..memang kena la waktu CNY hepon rosak..sebab dah tau dah time tu la masyuk..(time bonus)..kekeke..hepon pun reti tau..

Sue-Rya Qistina berkata...

bestnya dpt hp baru! hehehehe

saya pun masih setia guna samsung dan nokia. samsung tu dah 2 thn guna, nokia tu dah bertahun2 lamanya.

mamafarah4 berkata...

hehehe..jgn sedih nad..yg pastinya dpt yg baru..

Ya ALya berkata...

Bestnyer dpt hset baru....

mamalieyna berkata...

Syoook pe hp baru..lalalala.. :-)

ieyda berkata...

wow dapat nset baru....ieyda nie masih ngan cokia,...jatuh beribu kali still leh guna lg...hihihiii

mama tisya berkata...

untung la dpt hp baru tp btul la..kalo repair dh nk sama rege mcm bli baru..better bli baru:)

eima berkata...

fuh dpt hp baru ..aku ni pun jenis tak pandai tukar hp...pakai sampai org tak de pakai dah ...

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

dapat henpon baru tu nad..bestnyerrrr

Tanpa Nama berkata...

berapa harga ni nak beli la

Tanpa Nama berkata...

kedai tu boleh tawar menawar tak? :)

Tanpa Nama berkata...

Best tak henset murah ni gerenty brape

Tanpa Nama berkata...

OK x henset murah

arm berkata...

bez jugak hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...