07 Februari 2013

Pemanggang Ajaib MURAH! Siapa Nak?

Ni pagi-pagi Kak Amy Mamatisya dah share link kat FB
Sebab Kak Amy ingat MamaZN tak sempat beli ritu kat mydeal
Meh MamaZN nak share ngan kawan-kawan sekalian jugak

Ni link nya:

Harganya RM88
Kalu tadi siang tadi MamaZN citer kat mydeal jual RM85
Beza RM3, brand yang sama




Ada yang cakap boleh beli kat Langkawi, lagi murah
Memang la murah beli kat sana
Tapi sape pulak yang nak membelikannya?
Nak pegi sendrik? Hmmm, alamatnya banyak la $$$ yang abes
Sebab bukan akan beli tu jek kan?
Mesti beli cekelat, souvenir bagai, hehe
Pastu nak jalan-jalan lagi...

Pastu rasenya brand mana-mana pun sama jek kan?
Brand Ikan ke, Happy Call ke, Vantage ke...
Same jek kan ajaib nya?
Keeee, ada beza?
Kalu MamaZN, nak tau ajaib ke tak
Kena la rajin-rajin guna, heheehhehe

Ok, tu je

Kalu rase-rase nak pikir dulu pun takpe
Ada 4 hari lagi tu deal nya...
Ni link nya:



8 comments:

Ibu Ann berkata...

bulan tiga ni berkampung kat Langkawi sebab LIMA...nak kirim pape tak?? heheh

MRS. K berkata...

kite nk pegi langkawi minggu depan. ada keje.. boleh belikan pemanggang ajaib. ehhee... eh, tapi kengkawan yg biasa pegi LIMA cakap time lima harga barang naikkkkkkk mendadak lol

Masya berkata...

avon pun ada jugakkan.. kan.. warna pink lg hahahaha.. sampai skrg nak beli x terbeli²... tkt membazir x guna.. padahal.. kepala dah pikir nak masak ayam ala kenny rogers tu.. senang pakai ni...

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

xkuasa nk g langkawi semata2 nk beli pemanggang tu hahahaa

mama tisya berkata...

dh smp ke pemanggang ajaib yg nad order?

Tanpa Nama berkata...

Saya dah beli Happy call Jumbo Grill melalui qoo10.my free shipping dari Korea RM150.00 termasuk seal + free gift. Last week order lg happy call silicon tool/spoon/spatula/brush/ dengan harga RM 12.40 free shipping from Korea. Happy call Ceramic pot, free shipping tengah offer from RM 221.20. Berbaloi jugak beli melalui online

akubiomed berkata...

Sudah terjebak dengan membeli pemanggang ajaib ini. :-)

Tanpa Nama berkata...

Saya nk.mcm mana ek

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...