07 Februari 2013

Pemanggang Ajaib MURAH Is On The Way, Yippie! :)

Dah lama dah MamaZN teringin nak ada mende alah ni
Nak merasai sendrik keajaibannya tu
Katanya dengan 1 pan ni boleh bakar kek, kukus ikan, bakar ayam
Senang, mudah, cepat, sedap (eh, ye ke sedap? =P)
Tapi tu la...
Asyik tertahan-tahan jek la
Sebab harganya tu, huhu!

Orang lain dah cuba macam2 resipi ajaib dah
Yang kita baru nak membeli ni ha...
Kan Nana kan? Hikhikhik! =P
Takpe la, ada jek lagi yang dah beli tapi masih elok letak dalam kotak
Opppss! Hahahaha! Sori, morning glory ;)

Pastu aritu Kak Amy MamaTisya ada wat entry 
Pasal pemanggang ajaib yg murah
Dan-dan klik link nya
Hati dah teruja dah ni
Tapi masih tertahan-tahan lagi
Amik masa dalam 3-4 hari jugak la nak memikir
Nak beli, taknak beli, nak beli, taknak beli
Last-last, cannot tahan dah, klik BUY trus, huhu!

Harganya RM85
Beli kat MyDEAL.com.my
OK la kot kan?




MamaZN siap racun Aunty Wawa skali ajak beli sama-sama
Hahaha!
Termakan jugak racunan MamaZN, hihihihi
Beli la 2 bijik
So, tungguuuuu jek la org kurier hantar
Jangan kurier wat hal lagi, dah la...
Tak sabar nak masak-masak dah ni, haha!


p/s:
Jangan laaaa ada deal yang jual lagi murah!


18 comments:

syawalsimpsons berkata...

kat umah sue ada 1..mak punyer..tapi tak penah guna..takut..kkakakak

fazilzura berkata...

ku beli kt langkawi

Nana berkata...

hahah xpe terlambat ada tu kita untung sebab dah murah haha
sama la kita dok harap jgn la ada lg murah eii mau meroyan hahaa
eh masa beli tu kita just purchase gitu je kan xde email code voucher kan?ada jenis kena email code voucer

Aisyah Husaini berkata...

wow best..tapi nak kale oren ade ke ha ha

CheNamNam berkata...

uishhh memang murah lah tue tapi bukan pemanggang cap IKAN tue kann..sebab jauh no beza harganya...:)

lieyalatif berkata...

wajib beli ni nad..menyenangkan keje kat umah...lieya pun ade....nanti pi langkawi nak beli lagi...kat langkawi rm60 jek....

eima berkata...

teringin nk beli tp slalu pk ...aku ni jrg masak ... takut plak nk beli sbb konpom tak guna ...smlm enPanjang request suruh buat kek ... gile lah ari tu punya pun bantat

♥cikmOt♥ berkata...

sampai hati...beli tak ajak...kalu idak leh terpengaruh jugak...sobss...sedih...

intanfirdaus247 berkata...

murah tu...nanti sakan la masak..ehhee

Cik Puan Diksu berkata...

KAt LAngkawi kan murah...Nape tak beli kat sane?

Fieda Rafli berkata...

mmg murah tu..

Tanpa Nama berkata...

nnt Kak G nk survey kt lgkwi laa..ntah thn bila dpt g..ekekeke

mamalieyna berkata...

murah dh tu..sellu tengok RM99 plg murah.. ^_^

Ya ALya berkata...

rm70 pun ad member jual...tp ya xbeli pun lg...

Sidratul Muntaha berkata...

size baope nih?1
haku manjang klu balik temerloh
akak ipar mgm ade katalog jual
lagi murah dari rega pasaran
so..masih bertahan lagi.
ahahha

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

kiter pakai pemanggang ajaib yg ada gambo ikan tu

Myra Jay berkata...

Myra je blom ada lg, baru2 ni tgk kat lgkawi murah, tapi tak beli jugak..hehe

Tanpa Nama berkata...

saya beli happycall jumbo grill melalui qoo10.my free shipping from korea.payment by local transfer.dorang delivered by ems a week dah smpai to msia. skrg dorang offer silicon tool spatula/ spoon / brush rm12.40. ceramic pot set offer from rm220++. jom beli jimat cost free shipping. brg ori pulak tu direct dr korea

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...