25 Februari 2013

Model Majalah Manggis, Haha! :P

Assalamualaikum
Selamat Sejahtera! :)

Alhamdulillah 
Diberi peluang berseronok dengan yg tersayang hujung minggu baru ni
Full activity! :)

Ni model bukan sebarang model ni, haha!
Model majalah manggis pun jadik ye, Baby Nayli ? ;)
Hehe...
Seronok kemain dia dapat mandi pool ye
Kalu mandi kat umah tu, asyik jerit2 takmo mandi sbb kesejukan
Mandi dalam pool, selagi tak kecut, selagi tu takmo naik
Pandai ye sekarang! :)
 

Rasa-rasa kitorang bercuti kat mana ni? =P


Banyak menda nak citer ni, hehe
Satu-satu ek! :)

Apa-apapun, hari ni genap Baby Nayli 1 tahun 2 bulan!
Alhamdulillah
Membesar dgn sehat, penuh dengan kejutan!
Hari-hari adaaaaaaa je kerjaannya ;)


Cemane weekend kawan-kawan? ;)



15 comments:

Lily@MamaZaraZareef berkata...

syoknye nayli berendam dlm pool ya..:-)

Falsya berkata...

comel sungguh model manggis tuh...keluaran bile tuh nak gie beli...suke bebenor model tuh mandi yeee...;)

lia berkata...

Wahhhh kat mana ni nad?

Stori tau nnt...

syawalsimpsons berkata...

weekend sue BZ ngan koir..koir..koir...mmmmm

Ya ALya berkata...

Model manggis tu yg depan ke yg belakang....hehehehe...

eiya berkata...

suke erk dia berendam..
omeii sunggoh model nieh..
terbaik hehehehe

Nana berkata...

Heheh bebudak mmg suke sgt la main air kan

Adlin ✿ Queen Of 3 Princess ✿ berkata...

majalah manggis eyh so sweet kekek sama la budak2 kalau dah masuk pool mmg x mau kuar ..

weekend saya ngadap apam huwaaaa ..

Mama Likha berkata...

manggis pun manggis lah !! :p

Myra Jay berkata...

Hheee, model yang gojes dan comel ;D

ALoNa CintamaniszLite berkata...

model yg sangat hebat di mana papa dan mama dia...kan..kan

mamafarah4 berkata...

hehehe..model teranggun di abad ini..ala papa tu memalu ek kekonon dpt lah berselindung di belakang nayli t..kih!kih!

ieyda berkata...

suka benar tgk nayli berendam lam pool tu...Leesya pun sama, lau dapat mandi kolam, xingt nak naik...

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

Model Manggis yang sgt comey..pandai pulak tu pandnag kamera..

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

nayli mandi pool yer..best la tu kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...