04 Februari 2013

MANDI YOGURT, Kataaanyaaaa... ^_^

Kejadian Jumaat lepas
Nak 'teman'kan Mama nya masak la konon
Kasi la yogurt biar senyap kejap
Kalu bagi dengan bungkusannya, abes di kokak-kokak dgn gigi

Bila dah tuang dalam pinggan
Ini la jadiknya
Abes dilumurkan satu badan, haha!
Mama nya mengucap panjanggg je
Pastu apa lagi?
Gelak aje la!
Takkan nak marah pulak kan? Hehe
Dah MamaZN sendrik yang 'offer' Baby Nayli suh makan sendrik =p






Halus mulus kudus la jawabnya ye kulit Baby Nayli
Almaklum baru lepas 'mandi' yogurt
Dengan lantai-lantai pun dilumurkan jugak!
Bertuahhh... Anak Mama ni! =D



p/s:
Migrain melanda!!!!!



19 comments:

mamalieyna berkata...

hee..kalau duduk statik ok lg, kalau dah bangun kesana sini dimandikan yogurt lg migrain..ngee~

mama ila berkata...

hahahahaha...nayli dah pandai mandi yogurt bagai eh...untuk kulit cantik...hihii...pandai..barulah gegurl namanya..hehe

syawalsimpsons berkata...

seb baik dier tak berenang2 kat atas lantai dengan yogurt tu kan

Sue-Rya Qistina berkata...

sama la jugak mcm bambam saya tu. skang ni asyik nak makan sendiri je. mujur banyak masuk mulut. hehehe. nayli nayli, mmg halus mulus la kulit awk nnt. hehehe

Ibu Ann berkata...

sama ngan Khaleef...haha...Nad...nti singgah blog kita tau...huhu..sure dah lame tak jengah sebab cuti sebulan...

Ya ALya berkata...

nasib bukn satu dapur di lumur yogurt tu...klu idak bertmbh2 migrain yer....hehehe

Nadiah Sidek berkata...

haa...boleh geng dengan shakir. shakir lagi 'bersungguh' mandi yogurt...habis muka disapunya sekali >_<

http://ummsyuhada.blogspot.com/2012/04/shakir-bermandikan-yogurt.html

intanfirdaus247 berkata...

hahah..abes yogurt nayli lumur yer..hehe

MizzTina berkata...

hahaha...nt kulit bertambah lembut!!

eima berkata...

pas ni mulus la nayli ni ....klu bg sebekas maunye lagi byk yg die tuang nye

Aisyah Husaini berkata...

sedapnyer yogurt sampai menjilat sudu baby nayli tu kan : )

lia berkata...

Nayli nak gebus kan kulit tu ekekkeeee

ALoNa CintamaniszLite berkata...

takpe...tergambar naylie berpuas hati bila mama dia kasi dia suap sendiri....hehe..

kayyana berkata...

alaaa comelnye die... hihihi... lg bam bam la die makan yogurt tu ye tak

Fieda Rafli berkata...

wah...bermndi yogurt yr...comey..

Adlin ✿ Queen Of 3 Princess ✿ berkata...

hahahha muka tu paling x tahan muka seposen sebiji kyreen hahahha ... ni baru layan sorang nad ..kita ni layan kyreen pastu baby lagi bertambah2 kepala berdenyut hahaha

ieyda berkata...

halus mulus kulit nayli ye nanti...

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

muka takde perasan bersalah lansung...
mesti makin halus kulitnya...

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

haha nayli punyer kerja sakan juga tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...