01 Februari 2013

KOSTUM SUPERHERO Captain America Untuk Zakwan


Tu la kan...
Budak-budak sekarang ni, mintak apa aje
Seboleh daya mak pak usaha nak dapatkan
Tapi tengok jugak la apa bendanya
Bukan la boleh main aci redah je sume barang pun dapat, huhu!
Kopak! =p

Macam Zakwan ni ha...
Dekat 3 bulan kot asek la mintak nak baju Captain America
Zakwan memang dah addicted dengan Superhero dalam Avengers sekarang ni
Apa-apapun sume nak ada kaitan dengan Thor la, IronMan la, Hulk la
Tah apa tah lagi
Ha, yang ni salah satunya la ni - Captain America

Malas sebenarnya nak layan mintak-mintak Zakwan tu
Usahakan la jugak cari yang murah2
Sebab takutnya, pakai nye kejap je
Pastu dibiarkan jek nanti, tu yang taknak tu

Akhirnya dapat la jugak yang murah-murah
Janji Zakwan suka
Ha'ah, memang suka sangat...
Tiap-tiap hari pun mintak nak pakai
Hah, sudah! =p




Dah rupa apa dah Zakwan ni, hehehhe


MamaZN cakap kat Zakwan
Nanti, kalau ada pertandingan pakaian beragam ke kat skolah
Zakwan wajib masuk! Pakai baju ni, haha!
^____^

Zakwan tanya MamaZN,
Mama, Baby takde ke baju macam ni?
MamaZN jawab, nanti Baby punya Mama carikan baju mermaid la, hahahaha!
Kemain Mama! =p


p/s:
Boleh dibuat sewa kan? Hehe
Ada yang nak sewa ke? Kahkah! =p

 

11 comments:

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. berkata...

Adam kina pun mcm tu jugak.....

Amieynna berkata...

kalau dah minat kan..
boleh je tu nak sewakan.
bukan pakai ari2 pun..=)

mamalieyna berkata...

Anak..anak.. mmg sedaya upaya makpak usahakan..bertuah anak2 :-)

Nk jd superhero eh.. :-)

Gieyana berkata...

betui kan Nad..untung anak2zaman skrg tp kena gak ukur poket n main beli ja kan...:-)

auntie nk pinjam leh? Hihi..:-)

Nory Zoulkefle berkata...

untong anak2 zaman skrg, mintak ape semua mak ayah akan usahakan..hehehe

ALoNa CintamaniszLite berkata...

hahaha...kelakar jer zakwan pakai cmni. Opps, sori..pakai baju superhero mana leh nampak kelakar..apalah achik lona ni!!! huhu.

Aisyah Husaini berkata...

aiyarkkkk kelako la zakwan mata cam nampak tak nampak je tu..

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

Itulah bertuah anak2 zaman skrg kan..
Wah srnokla dia dpt apa yg dihajati...bdk2 mcm tu la kan bila dh dpt hari2 nk pakaj bj yg sama sampai jemu...

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

superhero zakwan hehehe

ieyda berkata...

wow...super2 hero nie.....

Belinda Adzmi Ibu Ilhamny berkata...

kat mana ye awk beli bju superhero ni..?? nak cri yg murah2 je

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...