02 Februari 2013

KEYWORDS Terhangat Masa Kini =p

Hmmmm, hangat la sangat kan haha!

Tiap2 ari jenguk Nuffnang
Suka tengok keywords yang ramai orang cari kat blog ni
Tapi tu la...
Dekat 3 bulan dah kot
Keywords tak penah berubah
Yang pasti, takde la keywords yang pelik-pelik, haha!

Yang paling hangat
Ramai yang cari pasal Kereta Sewa Murah @ Langkawi
Pusing la ayat cemane pun
'kereta sewa langkawi murah'
'kereta sewa murah di langkawi'
'sewa kereta murah di langkawi'
'kereta sewa langkawi'
Yang pasti maksudnya sama :)

Pastu rating kedua tertinggi pasal
Yang penah MamaZN citerkan sebelum ni
Kedai nya terletak kat SS15, Subang Jaya
Memang ramai yang klik kat link entry tu

Lagi yang orang cari
Pasal jalan-jalan cari makan
 Ana Ikan Bakar Petai, Bandar Baru Bangi
Entry yang berkaitan ada di SINI, SINI dan SINI

Pastu Gold Coast Morib pun ada jugak yang cari, hehe





p/s:
Jarang-jarang berlaku ni
Biasanya, pagi-pagi lepas breakfast dah pi merayap ke mana-mana
Arini pas Zohor baru gerak pi jenjalan
^____^


Korang buat apa arini? :)



12 comments:

QasehnyaRania berkata...

HIHI.. pi mai pimai tang tu jugak kan :0

saya keluar dgn kawan..suami keluar dgn kawan.. ;)
akak pergi mana dgn anak2?

saifudin abu izzudin berkata...

nice day :)
hargailah hari kemaren,
mimpikanlah hari esok,
tetapi hiduplah untuk hari ini.
bagi-bagi motivasinya yaah...

http://www.nolimitadventure.com/

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

Duk umah je minggu ni...2 minggu sudah berturut2 holidays..lgpun mr papa ada kelas..huhu..

Klau di blog k.eija keywords plg byk org cari adalah resepi.., resepi plg simple sambal ikan bilis goreng kering tu la yg plg byk org cari..hihi..

Syazana Zainn berkata...

arini kat opis keje -_-




kadang2 kelakar tgk keyword mcm2 ni :p

mamalieyna berkata...

Kalau k.eina keyword glamour psl perkembangan baby dlm kandungan ikut weeks tu .. :-)

Semlm dh kuar bjln, kuar jam 1030pg, 1030mlm smpai umah blik..huu..fenat :-)..ari ni dok umah je, si abahnye keje..huu..

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

ramai dok cari yg murah2 tu hehehehe

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ berkata...

arini kite kat ganu kije..
hukhukhuk.. ada rasa nk demam ni..
alya dh 2 ari tak skolah..
riso nih!

Mimi Azirah berkata...

popular gak keywords kereta sewa murah tuh ye

lia berkata...

yg murah gak slalu d cari he3

suhaina laui. berkata...

Nad ritu lalu kot kdai ana ikan bakar petai terus tringat kat nad.ms tu kami tersilap jln nk ke kuis:)

Fieda Rafli berkata...

mcm2 keyword sangkut..

ieyda berkata...

rasanya termasuk ieyda kot google keywords utk kereta sewa dilangkawi tu...hehehehehee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...