19 Februari 2013

Kawan-kawan, Anda Ceriakan Hari Saya! TQ :)


Alhamdulillah, refresh! ;)
Terima kasih kawan-kawan yang prihatin! :)
Terima kasih Allah sbb saya ada kawan-kawan mcm kalian
Moga Allah berkati dan rahmati kawan-kawan sume :)

Bertambah ceria la lagi, sbb dapat kiriman hadiah-hadiah dari kawan-kawan
Alhamdulillah, rezki :)
Terima kasih semua! :)

Hadiah dah dapat lama dah...
Tapi memang sengaja MamaZN kumpulkan sekaligus
Boleh up dalam 1 entry yang sama :)

Ni hadiah dari Sue Ibu Syawal & Izz
Tudung bawal paddlepop
Seronok banget!
Sebab bleh 'masuk' dgn warna baju apa2pun, hihi
Dah selamat rasmikan dah Ahad baru-baru ni ;)
Thanks, Sue! :)


Lawak plak muka Baby Nayli, hehe


Ni plak dari Amiey Lee
Ole-ole dari Jakarta
FM!!!! Suke banget! Dengan pen :)


Yang ni plak dari Waniey Ibu Qalief
Ole-ole dari Langkawi (FM yawww! =P)
Pastu siap ada sepit rambut plak utk Baby Nayli, hehe
Comel!


Serabut rambut Baby Nayli, hehe


Terima kasih semua!
Terima kasih pada yang sudi kasi tanda ingatan buat kami sekeluarga
Terima kasih atas komen-komen kalian kat entry semalam
Terima kasih sbb sudi berkawan
Terima kasih segalanya
Hanya Allah yang dapat membalas jasa kalian semua!
Muah, muah!
Sayang sume! :)


 p/s:
Hidup perlu diteruskan 
Memberi kemaafan adalah perkara yang paling baik
^___^


 

15 comments:

♥cikmOt♥ berkata...

maknanya kiriman dari akak belum sampai la ek...hurmmm

syawalsimpsons berkata...

sokong..hidup mesti diteruskan...cumill je muka nad pakai tudung tu..sue pon suke pakai tudung tu....muka nayli gitoo dah macam zakwan dah

Delimasari berkata...

rezeki - alhamdullillah

@e_da berkata...

bestnya dpt hadiah... kawan2 blog mmg best kan nad.. tmpat berkongsi suka duka walupun tak penah bersua muka

lieyalatif berkata...

alhamdulillah...lega nad dah okey...

murah rezeki nad n nayli....suke tgk pic notty die tuuu...geram tgk mulut tuuu hehheeheheh

lieyalatif berkata...

alhamdulillah...lega nad dah okey...

murah rezeki nad n nayli....suke tgk pic notty die tuuu...geram tgk mulut tuuu hehheeheheh

*∽ IZAN ∽* berkata...

Amboi.. memang terserlah keceriaannnyaa...!!

Imaan09 berkata...

ya btul.. klu ada problem ringan2 post je kt blog.. mmg ramai y bg cadangan/jawapan kpd masalah...

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

SERONOK BANGAT DAPAT HADIAH KAN...

ieyda berkata...

COMEL TGK NAYLI TU...
BETUL TU NAD YANG PENTING HIDUP PERLU DITERUSKAN....

Ismaliana Sulaiman berkata...

senyum & sabar selalu yer nad... :)

Ya ALya berkata...

Alhamdulillah nad dh happy n ceria.....

fieda berkata...

murah rezeki..

fieda berkata...

murah rezeki..

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

dah sampai alhamdulillah...murah rezeki nad

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...