07 Februari 2013

Kami SESAT!!! Nampak Sangat Jarang Meronda KL, Huhu!

Failed! 
Memang failed! Laki bini pun gagal, haha!
Konon2nya bajet cam terror sangat la kan
Sudahnya, sesat jugak! Kehkehkeh! 
Padan muka tak dapat jumpa kawan2! =[
Sedeyyyy!!!

Sebenarnya, ari Sabtu aritu kul 2 memang kami dah nak terus gerak 
Last minute PapaZN kata nak tunjuk muka kat kenduri sedara
Sebab tak dapat nak datang pada hari kenduri yg sebetulnya
Jadiknya kami datang la sehari awal
Walaupun last minute, tapi sebab sedara takkan nak buat tak tau jek
Jadiknya, kami pi kenduri tu dulu jengah sket2
Dah lepas tu baru gerak ke birthday party anak Kak Nett

Tapi tu la kannn...
Jammed tak hingat!!!!
Adoiiiii, masak!
Salah perhitungan!
Salah bajet masa! Salah jalan!
Dan-dan tu la pulak asek adaaaaa je yang tak kena
Sobb baaa rooooo (sabar!)


Muka ada senyum... Dalam hati...? ;)


Kami takde GPS, Papago sume tu
Gigih la tengok kat Google Map (sangat gigih! =p)
Kenduri kat Keramat AU3
Pastu birthday party plak kat Desa Aman KL
Acane tu..?
Jalan mana sepatutnya kami kena amik dari Keramat AU3 ke Desa Aman?
Serius kitorang lost
Walaupun dah bace map kat Google Map

Dari Keramat AU3 tu kitorang lalu DUKE nak cari NPE
Boleh plak salah lorong, berpusing-pusing kami cari jalan keluar
Sampai ke depan Pudu Sentral & Pasar Seni kitorang lalu
Area situ jammed jangan cakap la kan
PapaZN dah macam ada hangennn jek atas kepala dia, hehe
Tu yang takut nak tegur tu =p

Pastu sesekali Kak Amy MamaTisya wasap
Tanya katne, dah sampai mana
Adoiii, rase bersalah sangat-sangat-sangat!
Sori ek Kak Amy, takde rezki nak jumpa, huhu!

Kami sampai kat birthday party kul 6.15 camtu
Kebetulan Kak Nett kata Kak Amy dok situ sampai kul 6
MamaZN rase-rase, mesti kami ada berselisih kat mana-mana
Kot-kot la kan...
Tapi tu la... Takde rezki =/


Sampai jugak akhirnya, walau menjadi antara org yg terakhir =p
Baby Nayli pun tak sempat tukar jersi, ada jek dlm kete tu, huhu!



Cer tolong MamaZN jap...
Ulang soalan ye...
Jalan mana sepatutnya kami kena amik dari Keramat AU3 ke Desa Aman?


 

17 comments:

MizzTina berkata...

klu sy, mau sesat smpi siam.. miahaha

MRS. K berkata...

haha.. jangan tanya kite.. kite pon buta jalan...

syawalsimpsons berkata...

sue pon sesat je nak G wedding diah aritu...

Aisyah Husaini berkata...

paling tensi gi KL sebab memang wajib pun sesat lau kami laki bini jejak kaki hak hak hak

*∽ IZAN ∽* berkata...

hahaha...! K.Izan pun tak driver dlm KL Nad. Kalo masuk KL kompem sebagai co-pilot jekkk uhuhuh

seb baik sempat gak berjersi ke party tu ekekekeke

Ya ALya berkata...

xtahula jaln mana.....ya lg jarang turun kl tu.....

suhaina laui. berkata...

Nayli cool je yer :).. Nad.kite kalo g kl duk diam jek sb pening tgk jalan hahaha *jakun*#

amiey lee berkata...

Nad...kta yg kl ni pun tak tau hahahahaha

fazilzura berkata...

patut lalu NUKE tu phti ambik pi PJ le dear...

fazilzura berkata...

wakak salah taip .. DUKE tauuu

eima berkata...

sokmo dah sesat ..hehehe

jaa jaa berkata...

hahahaha...sama la kita..tu yg x berani nk p jalan2 kt KL.. silap mask jer, tol..

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

kalau wani lagi3 bertambah sesat la hahahaha

Myra Jay berkata...

Kak Nad yg stay area sana pun sesat, apatah lagi la MJ ni, sure sesat berpuluh kali..hehee

mummy_ayu berkata...

Ayu pun tak mahir sgt jalan KL nie..jalan yg biasa lalu jer ok...
emm...bestnya gather2.. :-(

mamalieyna berkata...

Lagi tak gheti jln kl..huu..itu yg jrg jln2 masuk kl.. :-)

mama tisya berkata...

tkde rezeki nk jumpa nad..tkpe nanti ada rezeki kita jumpa ye..baru ingt nk posing sedondon pki bj jersey..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...