20 Februari 2013

JJCM | Breakfast SEDAP @ Warung Bunian, Kajang

Sebelum ni kitorang penah sampai sini dah
Tapi hajat tak kesampaian, sbb sampai kul 9 makanan sume dah abes
Huhu!

Tapi kali ni pegi memang puas hati!
Sebab dapat jugak merasa kesedapan nasi lemak & roti canai nya tu
Betul la macam kata lieyalatif, memang sedap!
PapaZN pun dah ajak datang lagi pasni :)


Nyaman & segar jek
Almaklum, suasana kampung :)



Keluar umah kul 7.30 pagi, sampai sana kul 8
Anak-anak tak mandi lagi - hangggkut jugekkk =p


Baby Nayli tak sbr-sbr nak makan, hehe


Zakwan macam biasa mesti order roti canai punye



Kami order nasi lemak - 3 pinggan, roti canai - sekeping
Pastu air plak teh ais - 2, teh tarik - 1
Total RM9.80

Tapi memang puas hati la
Sambal nasi lemak diaaa... Pergh, maveles!
Kuah roti canai diaaa... Kalah mamak! Haha!
Teh ais ngan teh tarik dia plak, memang tak lokek teh & susu 
Memang sedap la sume-sume nya




Memang bleh dtg lagi pasni
Kalu tumpang tido umah Aunty Wawa, nak ajak breakfast kat sini la! :)
Zakwan & Baby Nayli pun suka tempat camni
Apa tak nya, ada banyak haiwan - ayam, kucing, monkey! :)

Kalu dari BSP ni agak jauh jugak la sebenarnya
Naseb baek la PapaZN good mood aritu, hihihi



21 comments:

Cho Zila berkata...

tengok blog Lieya memang teringin dah akak kesini.. tapi kena pergi awaller yerk kot idak tengok kedaijerler..
mesti sedap bebeno jauhpun orang pergikan...

Chekgu Azrine berkata...

ala..jauhla..area kajang ek

ieyda berkata...

semata2 nak b/fast, sanggup dtg dr jauh kan...hihihiii

Adlin ✿ Queen Of 3 Princess ✿ berkata...

wahh rajinya jjcm ..kalau my asben tempat dekat pun dia kata jauh ehhehe ..kajang dh dekat ngan bdr mahkota kan ..bg location mana tau leh try kat situ nnt

Zura@Iwan berkata...

pstt; lama tk dtg komen kt sini..tk dan kdg2...jd silent reader aje...huhu..

wahhh nama warung pun Bunion..mmg sedap la nasi lemak kt sini..hehe

Alycia berkata...

ni warung bunian kt kg limau manis tu ker..

syawalsimpsons berkata...

sue pon rajin g ngan kengkawan...akob x penah try lg...tp sini mmg klo dah msk, mmg rasa mcm kat tmpt lain

♥cikmOt♥ berkata...

agaknya ada bunian kut kat sini...tu yang ramai orang manjang...eh ye ke orang...hahaha

fazilzura berkata...

kt mano kedai nye ni

Delimasari berkata...

boleh terjah ni

suhaina laui. berkata...

Name kdai nye.. ;)

fieda berkata...

kalau warung jenis kampung gini mmg best la lepak.

e!ya berkata...

seleranya npk tp klu ktorg nk g sure khabisan mknan nieh huhuhu jauhhh

lia berkata...

nad, cni la kedai yg lia update n3 hari tu... kenapa x try nasi lemak pataya nyer? he3...

neslo ais pasni try kat c2 tau... sedapppppp ;)

Iela Fazielah berkata...

korang mmg rajin jenjalankan?? jeles akak

MRS. K berkata...

Dekat ng umah nenek hubby tp x penah pg huhu

Ya ALya berkata...

Klu ya nk g mmg jauh la nad....xtahula dr kpg kena g kul brape....hahaha

Mama Naufal Nufail berkata...

murahnya Nad..
Menyelerakan sungguh..

mamafarah4 berkata...

uiks!betul2 sedap ye..TQ Nad JJCM ni..hehehe

mamafarah4 berkata...

uiks!betul2 sedap ye..TQ Nad JJCM ni..hehehe

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

kalau warung mmg best makanan dia kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...