13 Februari 2013

Jelajah Pulau Pangkor! :)

Assalamualaikum
Selamat Pagi!
^____^

Penyakit M dah datang ni, huhu!
Apa taknya, penangan cuti sampai 4 hari...
Zakwan pun bila cuti panjang camni, die pun mula liat pi school ;)
 
4 hari cuti, kitorang dok kampung
Selang-selang tidonya
Arini umah MamaZN, esok kampung PapaZN pulak
Pastu umah MamaZN, tulatnya umah PapaZN balik
Mentang-mentang la 1 kampung ye? Hehe
Pastu Selasa pagi balik KL

Alhamdulillah, bertolak kul 9 pagi, sampai 12tgh hari
Jalan clear dan tak jem :)
Masa balik ke Teluk Intan aritu pun sama
Bertolak Jumaat kul 8.15mlm, kul 11 dah sampai
Happy giler sebab perjalanan smooth jek, hihi

 Kitorang kat kampung, Sabtu & Isnin dok umah sesaje, huhu
PapaZN ada keje ngan AtokZN
Jadiknya, kitorang lepak-lepak jek kat umah
Ari Ahad time CNY tu yang betul-betul berjalannya :)


Kitorang pi Pangkor! Weeeee....! ^_^

Intro jek ni ye, hehe...
Malas betul nak wat entry :)


Zakwan & Baby Nayli


Mak pak nya pulak, hihihihi =p


MamaZN & Baby Nayli - meragam sbb ngantok! ;)


Tadi tu gambar time nak pegi, yang ni pulak bila dah balik, hehe


Tu je dulu ek
Gambar pendahuluan ngan penutup jek dulu
Gambar utk isi belum lagi
Pasni pulak, ngee ~


So, apa citer kawan-kawan plak?
Mesti besttttt ni..... ;)





14 comments:

Falsya berkata...

sonoknye gie pangkor....;))))))

MRS. K berkata...

kite balik kg minggu ni qado tido.tido.tido. hahaha

haitu balik kampung tak sempat nak peluk cium bantal busuk coz pegi penang kan

Adlin ✿ Queen Of 3 Princess ✿ berkata...

amboi dah dekat kalau x gi rugi kan ..pernah pi sekali je pangkor ..kami cuti balik ipoh je ..ni masih bercuti ..asben dah keje so duduk umah ngan kyra ..adik2 kat nursery hehhe

lia berkata...

p pangkor ad-hoc ke nad?

nnt masuk isi tau sbb nak tgk lagi gmbr baby Nayli tu...

eima berkata...

tak penah sampai pangkor lagi ....

syawalsimpsons berkata...

lama tak jalan2 kat pangkor ni

mummy_ayu berkata...

kami tak ke mana2 pun..just jenjalan dekat2 jer.. Ian & Iris still cuti lagi..minggu depan baru diaorang sekolah.

ieyda berkata...

bestnya nad bercuti ke pangkor.....jeles nie,,,sebab ieyda xpenah smpi sane....

Budak Kampung berkata...

baby nayli ngpe masam je 2..time dia nk tdo le 2

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

cuti lama mmg jd malas kan haha...cuti CNY dok umah jer

amiey lee berkata...

Wahhh jejak pulau ye... besttt nye... kita pun tak semena2 dpt g cameron..syokkk sgtt

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

wah beshnya jln2 pangkor..

k.eija duk umah je, keluar pun betul2 ke tempat yg nak dituju je xde melencong2 pun, g kenduri pastu terus balik rumah, pastu kuar g makan2 balik rumah n semalam g main bowling..itu je la..

nadia berkata...

bestnyaaaaa gi pangkor kakkkkkkkk!

ALoNa CintamaniszLite berkata...

ke pangkor balik ari jer, ke??

Akak takde citer best pun cuti cny ni. Citer sebokkk aje ler pun, huhu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...