06 Februari 2013

Jalan-Jalan Cari JERSI @ UPTOWN SHAH ALAM

1st of all, MamaZN nak wish tenkiu kat PapaZN
(PapaZN baca blog ni tiap2 ari =p)
Sebab dia sanggup tak pi main futsal seperti kebiasaan Jumaat aritu
Sebab nak bawak bini nya pi shopping kat Uptown Shah Alam
Hahaha!
TQ Papa! Muah, muah! =p

Mana ada masa dah...
Memang kena cari malam tu jugak
Kata nak ikut tema, kena la pi cari
Wahhh, gitewww! :)

Gara-gara mendapat jemputan birthday party tema bola la ni
Gigih pi beli jersi malam sebelum tu, hihi
Tanda sokongan moral, katanyaaaa :)

Boleh je kalau nak pinjam PapaZN punya jersi
Tapi MamaZN ni kan mengada-ngada! Hahahaah!
Nak sedondon jugekkkkk, puiii! =p
Sambil menyelam sambil minum air la kan
Sambil cari jersi, sambil-sambil cuci mata gak cari barang2 lain, hehe

 
PapaZN yang tolong tawar menawar :)


Zakwan dipaksa shopping jugak walau dah ngantuk, hehehe
Bukan selalu, kan Zakwan kan? =p


Time ni lengang lagi
Tunggu jam 10 ke atas... Fuuuhhh, berpeluh!


PapaZN sedang membelek-belek, hihihi


Ni Oppa Spiderman Style! =P

 
Sebab tau dah, mesti ramai umat manusia
Kitorang kluar umah awal
Lepas Maghrib dah bertolak dari umah dah
Sampai sana dalam kul 8.30mlm
Kedai pun banyak yang tengah nak bukak
Tapi apa da hal... Redah jek! =p

Sebab PapaZN dah ada jersi kaler oren (Netherlands)
So, kitorang pun decided nak pakai oren la jugak
Cam cunnn jek, hehehehe
Tapi kitorang (MamaZN & Zakwan) beli jersi Barcelona
Jangan tanya kenal ke tak pemain-pemainnya
Sebab MamaZN kenal sorang jek - Lionel Messi
Lain-lain tak tau, haha!

 Lenguh tangan dukung Baby Nayli
Stroller tinggal kat umah plak tu
Sebabkan PapaZN dah bermurah hati nak bawak kitorg pi shopping
Jadiknya MamaZN pun 'bermurah hati' la jugak nak dukung Baby Nayli 
Setiap masa!
Baru la bertolak ansur namanya.... (ececececece! =P)










21 comments:

ieyda berkata...

nak tengok nayli pakai jersi bola..mesti comelkan

♥cikmOt♥ berkata...

hehehe...ikut tema katanya...

mana nak cari baju kaler blok ni tuk event 23hb ni...arghhh

Nana berkata...

Heheh klw kita pon harus g carik jersi sebab mmg xde jersi

MRS. K berkata...

adik adik study kat perlis nun. dah bape kali pesan suh belikan hadif jersey kat padang besar asyik lupe je dia.. huhuhu

harus la dah bukak train tu yang, klu tak cane weolls nak naik atas bukit tu...

Sue-Rya Qistina berkata...

uptown shah alam tu mmg kena dtg awal. kalau lewat confirm ramai umat manusia. nak2 hari jumaat & sabtu.

Nory Zoulkefle berkata...

waa gigih ikut tema ek...

hehe

nadia berkata...

demi shopping, semuaaa sanggupppp kan kakkk. :p nadia pon sangguppp. hewhew

eiya berkata...

wahh semangat..
baguslaa papa zakwan pon sporting ;)
sanggup xmain futsal turuti hajat si isteri..btuah2..hehehee

*∽ IZAN ∽* berkata...

Waaa Uptown Shah Alam... dulu kerja sana bleh gak singah2. ni dah lama tak jejakkkk

bagus aa nad ni.. sportingg habess semangat ikut tema. like!!

ieyda berkata...

nad, ieyda ada emel nad tadi,,nanti tolong kongsi ngan ieyda ye....hihihiii

ALoNa CintamaniszLite berkata...

gigih ye nad...spoting jer nk ikut tema.

eima berkata...

Comey kaler oren tu nayli pakai idak

Aisyah Husaini berkata...

syok shopping malam2 : )..tp kite tak minat la pakai jersi tp lau jersi ala2 blouse lau ade nak la he he eh ade ke???

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

nak tgk sefamily nad bertema hihihi

Chekgu Azrine berkata...

gigih betul mama zn ek..hehe

Fieda Zan berkata...

http://kisahfirdausi.blogspot.com/2013/02/jom-join-kisahfirdausi-give-way.html

Ya ALya berkata...

confirm lenguh tangan dokong nayli yg bam bam tu.....

Sidratul Muntaha berkata...

ara dah beso ni pun kdg2 dtg tebhiat dia mintak dukung 24jam!

mamalieyna berkata...

Sejak ada akeem, blm pnh g uptown rasanya..rindu pak nk jenjln sana..hehe..:-)

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

mmg cun pun tgk nad n zakwan pakai jersi kaler oren tu, kalau kami ni mr. papa mmg die hard fan MU, jersi dia semua MU, anak2 pun abis dia sedondonkan dgn jersi MU.

Myra Jay berkata...

Hheeee, sikap toleransi yg wajib dicontohi..

Lepas ni p ngurut ye kak :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...