05 Februari 2013

Hadiah Contest KLEENEX Selamat Diterima :)

Menang nye tahun lepas
Tahun ni baru hadiah sampai, haha!
Macam lama sangaaaaat jek bunyiknya ye? ;)
Menang bulan 11 @ 12, akhir bulan 1 aritu hadiah pun sampai
Ada la dalam sebulan - 2 bulan durationnya tu ;)
It's okeyyy, no hal punya la! :)
Janji sampai.....


Contest Tisu KLEENEX dapat hadiah  Tisu WATSONS ;)
It's okeyyy, no hal jugak! :)

Tapi part yang paling best! adalah hadiah FM, yippie!!! :)
London mari, uolsss! :)


Memang hepi bile dapat hadiah FM London
Tapi sayanggg, MamaZN dah ada dua-dua, huhu!
So, MamaZN rasa nak buat GA la, haha!
Sape nak?
Tunggu next entry OK! :)





16 comments:

mamalieyna berkata...

nakkkkkkkk... ^_^

bestnye byk dpt hadiah, rindu pulak zaman kegemilangan contest n GA dedulu..huu~

syawalsimpsons berkata...

sue nak join..kikiki..nak jugak FM ni...sue punyer london..ada 1 je

IntaNBerliaN berkata...

wah fm londond lagi.. :-)

♥cikmOt♥ berkata...

meh tukar fm ngan akak...hehehe...

Chekgu Azrine berkata...

cantik FM tu..klu ltk kt peti ais akk..hehe..sure cun!!

MizzTina berkata...

FM tu mmg best!!!

eima berkata...

tahniah la.....ok la tu boleh jugak lap2 peluhkan

lieyalatif berkata...

sebab tu laa murah rezeki nad...dapat adiah pastu siap nak buat GA lagi....kan org kate tangan yg memberi lebih dari tangan yg menerima sebab tu laa sentiase jek murah rezeki nad....

Lily@MamaZaraZareef berkata...

tisu kleenex menjelma jd tisu watson ya..hehehe

Adlin ✿ Queen Of 3 Princess ✿ berkata...

nak !!! hahhahaha murah rezeki namanya ni ..

e!ya berkata...

beshnyerr fm london tuee

Anje Mamy Balqis berkata...

ni menang contest mana plak ni nad...yang Kleenex ari tu jugak ke?

ieyda berkata...

tahniah nad...

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

nakkkkkkkkkkkkkkkkkkk

murah rezeki nad ....

Aisyah Husaini berkata...

comelnyer FM big ben tu : )nak join la

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

tahniah nad...jimat la beli tisu kihkihkih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...