13 Februari 2013

G.A - FM London | List Nama & Tambah Hadiah?!! ;)

1st of all
MamaZN nak ucap terima kasih banyak-banyak-banyak
Sebab ramai yang support giveway ni :)
Rasa happy sangat-sangat-sangat! :)

Sepertimana yang MamaZN dah janji
Disebabkan ramai yang support dan dah melebihi target pun :)
MamaZN nak tambah hadiah, yeayyyy!
(eh, MamaZN yang hepi??? Haha!)

Nak tau hadiah-hadiahnya? ;)
Takpe, semak nama kat senarai bawah ni dulu ye
MamaZN bahagikan pada 2 bahagian
Yang nak Big Ben dengan yang nak Double Decker :)


Okeh, ini senarai mereka-mereka yang join GA - Siapa Nak FM London

  

Lepas dah tentukan siapa pemilik FM London (Big Ben/Double Decker)
MamaZN akan campurkan sume2 nama ni
Untuk pilih lagi 5 pemenang, yeayyyy! :)
Yang 5 pemenang ni, kawan-kawan akan dapat FM Pangkor! :)

 So, nanti akan ada 7 orang pemenang :)
2 orang dapat FM London
5 orang dapat FM Pangkor
^______^
 
Pastu, pada 7 orang pemenang ni
MamaZN nak share hadiah menang contest KLEENEX aritu ;)
Banyak sangat tisu-tisu ni
MamaZN nak share dengan korang jugak ek :)
Hehehe


Harap-harap sudi la terima :)
Ni sebagai menghargai kawan-kawan sekalian
Yang tak jemu-jemu datang bertandang ke http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com
^_^


 Pemenang lusa, MamaZN kasik tau ek!
Tunggggguuuuuuu! :)



22 comments:

sue zainun berkata...

yeayyyyy..upsss blm umum pemenang lagi ek..hehehe :p terlebih excited

Ya ALya berkata...

Wahhhhh.....berdebar ni....xsabar nk tahu.....

noorzie berkata...

alhamdulillah...makin bertambah2 hadiah nye,smoga makin murah rezki akk...:)

eima berkata...

yeay ... tak mo FM london tp nk yg lain ...hehehe

Gieyana berkata...

Nama kak G x der kah?

Gieyana berkata...

eh sorry Nad..baru nampak..hihi..:)

syawalsimpsons berkata...

bestnyer...sape la yg menang ye

Fieda Rafli berkata...

wah..bestnyer dari 2 dh naik jadi 7..harap2 nama kak fieda naik la ye...hihihi

lia berkata...

iskkk iskkkk masa nak wat g.a ni, super bz sgt xsempat bw... sedeyyyyy x dpt join uhuks....

Nida Mohd berkata...

wah..tk sabar..tak sabar..tak sabar... ^_^

Amieynna berkata...

harap harap nasib menyebelahi saya. hehehe

Noor Taqwa berkata...

Baru nk berjinak2 semula ngan blog, terlepas sudah nk join GA ni.. x pe, lain kali buat lg ek MAMAZN.. hihi..

:: Cik Viva :: berkata...

Ruginye tak sempat join...mane tau bertuah dapat fm tu...

Asyifa Mustaffa berkata...

rmainya minat dd tu...harap ada rezki la....:-)

nanakimie berkata...

moga ada rezeki nana:)

ieyda berkata...

harap2 rezeki ieyda ada kt blog nad nie...hihihiii

yang baik Ishak berkata...

yeay... masuk dalam senarai...
terima kasih Nad

Masya berkata...

yeahh masuk senarai.. harap bertuahlah kali ni....

fazilzura berkata...

yeyy ... fuh fuhhhhh dpt FM london .. (rs x ku sembur ni )

ALoNa CintamaniszLite berkata...

bagus nad ni...suka join kontes, suka buat kontes....makin ramai laa kawan2 nad, ye. Nad sudah popular nampaknya, :D

Sue-Rya Qistina berkata...

huhuhu..ptt la x dpt join, 13hb aritu saya amik 1/2 day. masa tu bwk bambam dtg office, mmg x dan la nak BW

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

ramai yg join tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...