07 Februari 2013

Dapat Lagi, Yeay! BE-4 Sudah Menjelma! :)

Alhamdulillah 
BE/CPUV pertama utk bulan Februari suda mariiiii! :)
Masih ada 5 BE/CPUV yang masih dok running
Tapi jangan terpedaya...
BE/CPUV tu dok kat blog lagi 1 yang dah suam-suam air suam tu, haha!
Jadiknya, sangat lambat la dia nak beranak!
Tapi itttsssokeeeyyyy
Janji ado :)




Bila la BE/CPUV kat blog personal ni nak menjelma, huhu!
Lama dah dok senyappp jek ;)



BE [4] - 2013

23 comments:

ieyda berkata...

wow baru masuk bulan 2, dah bnyk BE nad ye...tahniah

ieyda berkata...

wow baru masuk bulan 2, dah bnyk BE nad ye...tahniah

♥cikmOt♥ berkata...

kalu BE kat blog personal...sure masyukkk....hehehe...

Nana berkata...

Wah tahun baru dh 4 be banyak tu

Falsya berkata...

untung la ade..kite xde pun..sedih..;(

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

Alhamdullillah..tahniah nad, beshnye 5 BE masih running :)

MRS. K berkata...

kite ada satu BE je baru rm8 huhu

MizzTina berkata...

manyaknyaaaaaa...tahniah!!

Adlin ✿ Queen Of 3 Princess ✿ berkata...

kita pun ntah ..x cek pun x pernah cash out pun kekeke x sampai 30 hengget pun hehehhe

Sue-Rya Qistina berkata...

wahhh..murah rezeki nad n anak2. tahniah!

syawalsimpsons berkata...

alhamdulillah rezeki kan

aizu's life berkata...

rezki.. bestnyeee

lieyalatif berkata...

bertuah nad.....tahniah sebab nuffnang baik ati dgn nad heheheheh....

eima berkata...

tak pe kat mana2 pun rezeki tu ...

BE aku dah tinggal 2 je running yg laindah benti dah .... hahaha

-iLLa- berkata...

saya ada 2 jek...byk nad punya

*∽ IZAN ∽* berkata...

walla rezeki tuhh!!!

Fieda Rafli berkata...

la sume dok kat sana la pulak..

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

banyaknyerrr BE..tahniah nad

Myra Jay berkata...

InsyaAllah mudah-mudahan menjelma la kat blog personal tu ye..

Apapun tahniah :D

Masya berkata...

tahniah.. kalau kat blog peribadi mesti banyakkan.. sehari.. pun dah banyak entry.. mesti laju jer.. berjalannya BE tu...

nadia berkata...

patut la BE singgah seketul dua je dekat blog nadia sebab semua berebut2 nak masuk blog kak naddd! :p

♥♥azatiesayang ♥♥ berkata...

salam Nad..k.atie langsung tak dak BE maklum la lama dah menyepi.Yg dulu dah cashout..(^_^)
pais tu mkn ngan nasi cam biasa la nad..ala mcm kita mkn lauk ikan goreng jerrr

Cho Zila berkata...

akak dah lama tak masuk sampai dah tak tengok seminggu.. harap lepas seminggu tengok dah beranak pinak.. ha.. ha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...