25 Februari 2013

Dah Pandai MINTAK ADIK?! Opps! =P

Baby Nayli yang busyuk masyam ni belum pandai berkata-kata lagi
Jadiknya auta la semua tu?
Belum pandai berkata-kata, tapi ditunjukkan dgn tingkah laku
Apakah?
Hehehehe...

Tu la kesukaan Baby Nayli sekarang ni
Asal jumpa Baby Khadeeja anak Aunty Wawa
Dia pun sebuk la nak menempek sebelah Baby K
Ditenungggg jek
Jaga-jaga, kang tangan dia cepattt jek dah sampai atas muka Baby K!
Huhu!

Pastu ada saat lainnya pulak
Tengah dok dalam kereta tunggu PapaZN & Abang Zack
Dia pun capai la buku rekod kesihatan sendrik
Pi tengok gambar baby yang ada kat cover tu
Diammm jek die tenung muka baby tu
Pastu kang tunjuk kat mak dia, 'Baby, baby...'
Alalalalala, bijak nye anak mama! =p

Belum lagi kalu die tengok iklan yang ada baby kat tv
Dok la dekat-dekat hadap tv
Pastu diketuk-ketuknya tv tu
Macam la baby tu bleh kluar dari tv haha!
Lawak la Baby Nayli ni ;)




Pandai Baby Nayli ni ye...
Kasik hint dengan cara yang sangat halussssss =p
Ada rezeki, in shaa Allah
Tapi nanti-nanti la Nayli, bagi la Mama manja-manja dengan Nayli dulu ;)
Hehehe


18 comments:

♥cikmOt♥ berkata...

lepas ni tak leh dah jadi baby...dah besar pung

*azni* berkata...

jaga2 mak nye..hehe..

Sue-Rya Qistina berkata...

hehehehehe..sekali nayli bersuara minta baby, abislah nad. kalau tahun depan, insyaAllah dah bole sgt tu. sementara masih muda :)

mamafarah4 berkata...

hehehe..tomei cara dia nak minta adik..

Adlin ✿ Queen Of 3 Princess ✿ berkata...

heheheh alahaiii dah pandai mintak bby eyh ..meh toong jaga bby keysha kekkee

nini berkata...

hehehe...dia nak kawan tu..=D

Ya ALya berkata...

Dia nk kwn tu.sbbbbb abg zack dh sekolah

mamalieyna berkata...

Hahaha..dh tak sabar nk jd kakak ke nayli:-)..ihiks.. bijak..bijk..

Mama Naufal Nufail berkata...

Teruskan usaha ye mama Nad.. hihi..

Lily@MamaZaraZareef berkata...

cam zareef gak..suka sgt ngan baby..tp gamaknye kalau dpt adik sendiri ntah cmane la kan..hahaha

Btw, sek sains kt pekan tu rase memang org panggil shah pekan je. Sape kwn nad tu. Tanyelah zety gak..dia pon skolah shah pekan..heheh

ieyda berkata...

sama cam Leesya, nampak je baby, terus panggil mama baby....
comel je dia sebut baby

eima berkata...

nayli yg comey bg la mama kamu berehat dulu ... dpt tido ngan tenang jap ...

ADEEYA berkata...

MAKIN BESAR MAKIN NAMPAK MACAM ABG ZACK LA BABY NAYLI. HEHEHE LEPAS NI TAKDE BABY DA LA PANGGIL KAKAK NAYLI LA PLAK EK HEHE

ALoNa CintamaniszLite berkata...

pandai membaca dh naylie ni gaya dia tgk kad kesihatan tu, hehe..

Zura@Iwan berkata...

nayli dh bsr tu..dia dh nk kawan..hehe...

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

alahai sweet je nayli ni,
sama la ziqry pun jenis suka baby tau,
cikgu kat taska dia bgtau, Ziqry ni pntang tgk baby girl yg comel2 abis dia cubit2 pipi bdk tu sbb geram...hahaha

ch@ berkata...

Ihiks....come on bb come on. Takleh komen byk sbb nk gelak ngn nasib sendiri. Adik adli dh besar. Adoiii....

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

baby nayli nak kawan lah tu hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...